Evo moj Fran će za nekoliko dana osam mjeseci i već nekoliko mjeseci ( dva do tri mjeseca ) vodimo bitku sa noćnim spavanjem. Stvar je u tome da ima noći da se budi svakih pola sata, sat. Ima noći da spava po tri sata u komadu i to je rekord i ja sva happy, međutim učestale su i noći kada se on probudi i neće spavati po dva do tri sata. Ja se naravno neću s njim igrati tako da se on sat vremena okreće po krevetu, priča a kad mu dosadi počne plakati, neće sisati, pa ga tata uspavljuje ponekad po sat vremena i ništa ne uspjeva i tek nakon dva od tri sata budnosti zaspi.
Prvo sam mislila da su to zubići, ali zubići izašli a nespavanje ostalo. MM je prognan u dječju sobu već dva mjeseca, a Fran spava samnom u krevetu. Po danu spava dva puta po dvadeset minuta i to na meni ili MM i to je sve. Navečer jedva gleda već u sedam sati tako da spavati ide oko osam. Evo nočas je spavao do pola dva, sikio i onda od dva do četiri se probudio jedno šest puta, počne plakati ja mu dam sisati, sisa par minuta i zaspi, malo spava pa sve u krug. Gladan nije s obzirom da ima dva obroka kašice, ostalo siki i u dva mjeseca je dobio 1300 g.
Ja sam već kao zombi, totalno neispavana i u komi. Imate li kakav savjet?
Zanima me da li još tko ima borbe s takvim spavanjem?