-
Filip puno bolje spava u svom krevetu. Ako slucajno ostane s nama, tj. ako ja zacorim dok ga uspavljujem, onda se budi ko urica-svaka 2 sata. Kad je u kreveticu spava od pol 9 do 1, pa se probudi i cica, pa onda do 5-6, opet cica,predje nama u krevet, pa onda jos odspava do 7-pol 8. Onda 2 sata igranja, pa jos kratka tura spavanja od sat, sat i pol-ovo odspavamo skupa. Cini se da je napokon uhvatio i dnevni ritam. Osim ovog prijepodnevnog spavanja, odspava jos jednu turu, zaspi izmedju 2 i 3 i spava najmanje sat vremena, a najvise 3 sata (to mi dodje ko praznik, ja spremam, citam. surfam po netu-ludilo sto sve stignem kad odrapi 3 sata).
Ovo je sad tako, ali nije uvijek bilo. Nocno spavanje ima ovakav ritam skoro od uvijek. Imao je jedan kratki period kada je prespavljivao cijelu noc, ali je malo dobivao na tezini pa smo ga poceli buditi (pedijatrica savjetovala), pa se vratio na stari ritam. Po danu je znao jako malo spavati, a oko 6 mj. su poceli problemi s skidanjem sa cice i stavljanjem u krevetic. Ja probala po knjizi Svako dijete moze nauciti spavati-malo sam to modificirala da pase nasim navikama...i pomoglo je. Nedavno sam citala neciju skracenu verziju No Cry To Sleep... i skuzila da ja sada radim nesto vrlo slicno tome. Imam taj tekst na kompu pa ga mogu ovdje staviti ako koga zanima.
Eh, da-Filip jest imao kratku fazu budjenja i pokusaja igranja u sred noci (isto oko 6 mj.) ali sam ga ja potupno ignorirala. Pravila sam se da spavam, tj. virila kroz trepavice da ne padne s kreveta i svako toliko ga obarala nazad u lezeci. Tri noci je bio budan po sat vremena, bauljao po krevetu, galamio i sl. (bez odgovora od nas dvoje)a onda je odustao i poceo normalno zaspivati cim pocica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma