nemam pojma, meni se desio samo 2 puta da je potpuno prespavao noc pa sam u panici isla gledat dal je ziv. bio je poceo spavat po 8-9 sati ali sad opet ludilo. sve bi bilo super da ja mogu ic spavat kad i on ali to mi je jedini mirni period u danu pa dok obavim sve i krenem na spavanje taman zaspim a on krene!! pokusala sam ga u snu nahranit prije nego legnem kao da ce onda duze spavat ali ma kakvi!! posisao on to ili ne budi se u isti sat. i onda ispadne da nocu sisa skoro vise nego danju. i nije to kao da malo pocica za umirenje, nego se bas najede. dok ne isprazni, ne pusta. inace sisa svaka tri sta i kao da ga je neko navio, spavao on ili se igrao kad dodje na minutu tri sata od sisanja on krene urlat. dakle pitam se postoji li nacin da se covjek naspava!!! imaju li mame koje hrane adaptiranim iskustva da bebe spavaju citavu noc?? tu mame s kojima pricam a gotovo sve hrane adaptiranim (dojenje je izgleda ovde out![]()
![]()
) kazu da su im vec sa mjesec dana spavali citavu noc :? :? . jedna mi kaze da ga legne u 9 i ujutro ga u 9 mora budit da bi izasla na kavu? jel to moguce i ako je zasto je tako???