-
Moja bebica ima 13 DANA. Da, da, vjerovatno će nekima biti smiješno što već sada pitam o spavanju- čitam vaše postove i vidim koje probleme mogu mame imati s mališanima do godinu dana.
Naša beba ima jako jake i nekontrolirane pokrete. Pedijatrica je rekla da je to suuuuper kad ju je pregledala. I volim da je živa. Ali ona samu sebe izbudi kod spavanja. Postoje dvije scene.
PRVA SCENA Ako ju povijem u jednu tetru da bih joj smirila rukice onda se usili da barem jednu izvuče i tako se rasrdi i razbudi. Onda mora ići sisa da je smiri- ne postoji (za sada) druga opcija. (dudu još ne dam, ali sam totalno pokolebana)
DRUGA SCENA Ako ju ostavim razmotanu bilo s jednom, bilo s dvije ruke, onda se toliko izlamata po licu da se razbudi i opet raspalče. Onda mora ići opet sisa.
Uzalud mi je, ona bude sita, oprana, presvučena, da je taman i kakala i piškila (za vrijeme pranja guze), zaspe mi dok ju dojim i spustim ju (kakvu god) na krevetac da se ne pomakne. Nek je prošla minuta, nastupaju rukice...
Znam visiti nad njom po pola sata i dragati joj lice i lagano sprečavati rukice da lupnu lice. Ne pomaže...
Sad sam uvela dojenje na ležećki pa mi upravo spava na krevetu. Problem je što se (ne znam zašto) na njemu probudi nakon 45 min. do sat vremena, a neće pustiti sisu sat vremena. I `ajmo nanovo...
Voljela bih naći načina da joj pomognem jer je neću smjeti motati još dugo- idu vrućine. Kako da joj pomognem????
Čisto me zanima ima li netko ovako energičnu bebu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma