Citiraj anek prvotno napisa
helou mame zombići, i mi smo u vašem klubu!!!! 8) :/
vid je super spavao prva 4 mjeseca, a od onda je party time po noći.. zaspe oko pol 9, i kad je situacija super, onda spava u komadu do ponoći, onda 1. buđenje, i recimo još par puta po noći. a kad situacija nije baš, onda to ide ovako; zbudi se do ponoći 5 puta, i tijekom noći ne znam ni ja kolko puta jer sam u polusnu-agoniji , samo kaj on samo počne malo stenjati i negodovati, ja ga odmah uzmem na ciku da se ne razbudi - i tako svaki put. on bi najrađe bio ćitavo vrijeme na cicici. srećom se ne razbudi tak da neće spavati po 2-3 sata... odmah zaspe kad dobije cicu
po danu spava 2-3 puta po pol sata i uvijek je jako dobre volje, smije se i zaigran je - spavao, ne spavao!!!!!
nadam se da je to faza... :D
hvala bogu da postoji korektor za podočnjake!!

Zakaj ja nisam čitala o ovom topicu??? Moj Lovro se budio radi dojenja svaka 3-4 sata.

Sada sam shvatila da ima unutarnji sat narihtan, pa baš kaj ja dođem ćorkiti, pusti me da odspavam 5- 10 minuta (zaspem za 32 sekunde) i onda se mrgodnik javi...prištekam, on zaspi, odložim u kindač, ja zaspim, 10-15 min spavam, mrgodnik se javi, pa prištekam, pa on zaspi, odložim u kindač, ja zaspim na 10-15 min, mrgodnik se javi, ja puknem, legnemo u krevet, prištekam, on spava, ja spavam ukočena, mrgodnik se javi jer mu mama smeta (ili hoće cikiti), pa zaspi, pa se probudi, popne na Mont Everest (mene) vikne TATATATATATAT, ja ga skinem, prištekam, on se digne na sve četiri, pokuša odskakutati do nadglavne daske, ja ga povučem, prištekam, on se odšteka i vikne TATATAATATATATAT...DEEE, ja ga prištekam, on zaspi..ja zaspim na 10 minuta...zvoni sat... :/

Ovo je moja noć....ne bunim se, mislim da je moja noć još uvijek super, ima mama i tata koji hodaju i hodaju po noći....

PS Najbolji su korektori iz DM ....postojani su i nemasni...