-
Smeta li im sunce?
Naime, primijetila sam da Filipu jako smeta sunce. Ne bih se zabrinjavala, smeta i meni, doslovno ne mogu bez sunčanih, ali baka me (naravno) uspjela zbuniti kad je rekla da to baš nije normalno da malom djetetu tako smeta sunce i da pokriva oči kad mu izravno blješti. Kupila sam mu i sunčane, no premali je još (20 mj) i samo se igra s njima. 8) Ima li tko slična iskustva ili zna malo više o tome?
-
Bas sam i ja u tim razmišljanjima...
Marin ima 7 god i kaze da mu sunce bas jako smeta....spremam se kupiti
suncane naocale,ima li tko kakvu preporuku ili savjet lijepo molim...
plavooko momce je izgleda osjetljivije.. : ))
-
Pa mislim da sa 7 godina već stvarno može nositi sunčane. Nek ti preporuče u ghetaldusu, na primjer. Ali Filip nema ni 2 godine, pa ne može ozbiljno nositi naočale. A baš postane nervozan kad mu sunce grane....
-
-
Mamma San, sve to radimo, jedino tako i možemo. samo sam se zabrinula kad mi je baka rekla da misli kako to nije normalno i da ga odvedem na pregled. Dotad sam mislila da svoj djeci jednako smeta sunce. Polazim od sebe, i meni užasno smeta, a nemam dioptriju ni druge probleme s očima.
-
Osoblje foruma
-
Ajmusa, vjerojatno nemaš razloga za paniku, mislim da su sva dječica osjetljiva na sunce. I Šimun se grozno buni kada mu sunce blješti u okice, nisam za naočale, a vjerojatno ni on
, ima kapicu i suncobran na kolicima, i trudimo se ne šetati po sunčanoj strani ulice. A da budeš mirna, posavjetuj se sa stručnjakom.
-
Kupi mu u MTC-u kapicu sa velikim siltom od materijala koji brani od UV zraka. Nama je ta kapica zakon. Nosio ju je cijelo ljeto po cijele dane.
-
Osoblje foruma
zara je plavooka i užasno joj smeta svjetlost, toliko da se ujutro čim se probudi zna buniti da ne može otvoriti oči jer joj je presvijetlo u sobi.
-
Hvala na savjetima.
Mony, potražit ću tu kapicu. Ako je tvoj mali lavić rado nosi, možda će i moj (inače ratujemo s kapama)
-
... i mojoj E. smeta sunce!
Ne cini mi se to strasnim ni nenormalnim
Ali mi smo joj kupili naocale za zastitu od sunca,
kupili prve kad je imala nepunih 2god. !! 8)
hihi... kako ima malu glavu,
tako smo kupili naocale za djecu od 18mjeseci!
Ali kupili smo Chicco naocale, jako su dobre, UV zastita, ...
cijena oko 120kn! Okviri ok, mogu se 'ruckice' naocala savinuti, a da ne pucaju! To nam se pokazalo jako dobrim, jer se E. isto znala igrati s naocalama..!
Dobije se futrolica i krpica s naocalama!
I evo, E. sada ima 3god. i jos uvijek ima iste naocale!
Definitivno isplativa investicija.. :D
Isto tako jako isplativo je kupiti i kapicu sa siltom!
Nesto lagano ugodno...
A, preporucujem i 'mama voli gabi' kape (sesire) sa UV zastitom - nama su se pokazali super! Posebno oni sto imaju, osim silta i zastitu za vrat i ramena !!! Ma super.. cijelo ljeto na plazi smo u tome!
-
ako se dobro sjećam, kratkovidnima također smeta sunce.
Ne bi bilo loše posjetiti oftalmologa, čisto da se isključi kratkovidnost....
-
Bili smo kod oftamologa i oči su nam ok,
mislila sam kupiti naočale s kvalitetnim staklima i uv zaštitom, ne neku igračku koja bi naškodila očima...
bas me zanima dal kikači rade i za "velike "dečke sunčane...
hvala..
-
da.... ima i za vece deckice i curice naocala !!
Velicne idu po godinama!
Ali kako kome pasu.. kazem mojoj su jos uvijek ok one za 18mj!
provjerite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma