Mi se evo već par dana nosimo u mt. Super je , a mi imamo 3 ,mjeseca i tjedan dana. Čak mi se čini da je puno stabilnija nego u slingu. Lakše ju namjestim i ljepo ju drži na leđima. Inače je vrlo stabilna sa glavicom od svojih 1,5 mj, a zadnjih 2 tjedna je počela jako voljeti vježbe na trbuhu pa je učvrstila položaj glavice i još više.
Obzirom da je velika beba puno ju je lakše držati u mt na duge pruge. Sling tu pa tam upotrijebim još u kući, kad je nervozna , a meni ruke otpadaju ili kad trebamo papati dok smo nervozni.
Nikako mi nije jasno kako uspjevate dojiti u mt? Ja bi ga trebala otpustiti i spustiti za 30-tak cm da bi V. došla do cike. Imam ogromne i "domorodačke cike" od kad su pune mljeka, a i V. je velika, pa dok to dvoje uskladim, lakše mi je odmotati nas pa ljepo sjest i u miru podojit.
Eto neki dan na mostu na Korani morali stat i papat, a mm veli da zgledam ko da prosim za mostarinu!
Ali morali smo se odvezati i tako papati. U slingu bi ju samo izokrenula u položaj koljevke i sauganje!
No toliko sam se zaljubila u mt da sam od majke-bake posudila i mašinu za šivanje pa se nadam da ću naći vremena da napravim još koji!