-
I ja trebam pomoć vas iskusnih.
Čitajući ovdje, čini mi se da je mei -tai najbolji za mene, ali pa vas molim za mišljenje jesam li ispravno zaključila.
Beba ima 6 i pol mj. , velika je, vrlo čvrsta i vrlo živahna i nigdje ne želi biti osim meni u naručju. Ja u čudu, ove dvije prije nje sam često nosila po rukama, u klokanici, ali ne toliko, znale su se i "same zabaviti", makar nakratko.
Problem je što imam dosta posla, ko i sve mame, no sad je to već troje djece, a s maleckom zbilja ništa ne stignem jer ne mogu istovremeno kuhati, čistiti, sve drugo obavljati i nju nositi na rukama.
Da stvar bude gora, takvu nespavalicu kao što je ona ja u životu još nisam srela pa nemam ni onih par sati njezinog dnevnog sna jer spava samo dok doji.
Pitanja - može li se beba u toj nosiljci nositi na boku i postoji li položaj gdje je ona licem okrenuta prema van, da zadovolji znatiželju.
Ako ne, jesu li bar ovi drugi položaji dovoljno stabilni i čvrsti da mogu npr. sjeckati mrkvu, kuhati, dok je ona unutra.
Zatim, mora li se kod Tabite posebno naglašavati da pojača to podstavljanje remena da ne žulja ili to ona za svaku nosiljku sama napravi.
Hvala vam, moram se prilagoditi djetetu, jesam li na pravom putu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma