Čekajući post od mikke, beba i ja postale prenestrpljive, tako da sam jučer telefonom naručila i odmah isti dan i dobila na kućnu adresu MT pixiekid.
Neću o dizajnu jer su svi prekrasni, već samo ono drugo, meni puno bitnije.
Odlično zašiven, lijepo pofutran, nigdje ne žulja, meni je to toliko jednostavno za svezati, onako, po logici kako meni paše, da nisam ni gledala uputstva.
Recimo, vidjela sam na nekim fotkama i prospektu da se duga traka na kraju veže bebi ispod guze, ali moja beba previše skače, zabacuje glavu i leđa unatrag, luduje, pa sam joj ja traku svezala iza leđa, tako da ona izgleda kao mali poklončić, s vrpcom naleđima.
Hodali smo vani skoro sat vremena, doma sam pospremala i ništa me nije žuljalo niti su me boljela leđa.
Jedino bih voljela da je malo jače pofutrano dolje gdje vise bebine nogice jer se bojim da njih to ipak malo žulja, stavljeno je i dolje malo spužve, ali ja bih još.
I još nešto. Zaprepastilo me koliko je to jednostavan kroj i koliko je to lako zašiti bilo kome tko išta zna šivati, samo treba čvrsto platno poput jeansa, ostalo je pre-prejednostavno i ne vjerujem da u konačnici stoji više od 150 kuna, ostalo je sve zarada onoga tko prodaje.
Fakat su preskupi, trebalo bi se to početi masovno šivati da tako nečem korisnom, a zbilja jednostavnom za napraviti padne cijena jer ovo sad je toomuch.