-
BusyBee, da, najbolje poslikaj kak ga stavis unutra.
1. Moze biti da ne zategnes dosta (posebno ak osjecas da je dijete daleko od tebe, meni obicno ne mre niti mrdnut kad ju stavim, jedino rukice idu van da me moze cupat, i nogice da me podbada kao konjica, nikako se ne moze rec da je daleko od mene, dapace). Kao i s maramom, da se sve zategne, treba malo pocupkati kod stavljanja da dijete dobro sjedne unutra. Kao i kod marame, sto je dijete gore vise na tijelu - usta ljube celo bebe - to je udobnije nositi. Princip vezanja je isti i kod MT i kod marame - krakovi koji drze bebu idu ispod guze, izmedju nogu i to sprecava klizanje djeteta prema dolje.
2. Takodjer je moguce da se misici moraju naviknuti na nosenje. Primijetila sam kod drugog djeteta da su me ledja bolila jedno par tjedana do mjesec dana prije nego sto sam se navikla na nosenje, tj. misici ojacali (ili mi je energija bila jako nisko nakon carskog?!), iako je beba bila lagana. Sad cu vidjet da li je to istina s trecim djetetom (za dva tjedna).
3. Jos jedna mogucnost je da se tezina ne rasporedi na kukove nego visi samo na ramenima - znaci, donje krakove vezati na tocki na svom tijelu koja je visa od djetetove guze
Sandra-zvrk, hvala na pohvalama! imam ja toga jos... je, sama sam sivala nosiljke, ali vise mi se ne da... Ova majica s rupom je i meni fora - obicna flis vesta, samo se izreze rupa i ne mora se niti obrubljivati jer se flis ne ofuca. Samo sam kupila premalu, jedva se zakopca - ili sam ja narasla, haha. Treba bit bar 2 velicine veca od normalne velicine koju nosis, i uzeti u obzir da se velicina odjece moze promijeniti nakon trudnoce. Ja sam nakon dvije trudnoce presla s odjece velicine S na velicinu L. Ali zapravo po zimi najcesce koristim poncho, odnosno veliki sal.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma