-
josie, ne svidja mi se tvoj ton. ne namjeravam se svadjati (i mogla bi bolje procitati sto sam napisala o klizanju, to je kad cvor nije ispod guze nego na ledjima, dolje opisujem situaciju u kojoj se to desilo). ako ti nije tesko, stavi neku fotku kako taj bocni vez izgleda. onda mozemo dalje razglabati o tome sto je udobno a sto nije.
ja sam malu nosila intenzivno dva mjeseca po 8 sati na dan i cesto vezala njoj iza ledja i u tom polozaju je mei tai znao otkliziti dolje, tj. cvor je sve vise i vise putovao gore (na njezinim ledjima), a njezina guza prema dolje. trebalo je vise puta namjestati i zatezati. Tada je imala 8-10 mjeseci. iz svih slika i videa koje sam vidjela na webu, cvor se veze ili na guzi, ili kao na onoj slici koju je leonisa linkala, kad obje trake idu ispod guze, ili se trake zavrnu jedna za drugu i opet vezu na ledjima zene. Posto ja preferiram kratke trakove koji mi se ne vuku po podu, ja vezem ispod guze, sto je ujedno i najlaksi i najbrzi vez za mene. Koliko sam uspjela primijetiti, mala nije imala nikakve prituzbe gdje je cvor - prvo, ona nije iste kilaze kao i ja, drugo, ima pelenu na sebi. Nikad nisam primijetila da bi joj guza bila crvena od cvora, niti se ona meskoljila i plakala u MT kad je bila vezana na taj nacin.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma