Ljubiteljice mai-tai pozdrav

Upravo ovaj topic zasluzan je sto moj malac i ja sada uzivamo u mei-taiu jer prije nekoliko mjeseci nisam niti znala sto je to i mislila sam da je klokanica super i svasta sam jos mislila a sada vise ne mislim. Hvala forumasicama.
No da skratim evo razloga zasto se javljam.
Na ovom forumu saznala sam za Kozy carrier nosiljke koje su mi se nekako najvise svidjele pa zato sada upravo koristim ovaj forum za slijedecu pricu.
Ja narucila meit tai od Kozy carriera i stigao nam vrlo brzo kroz jedno deset dana. Nosili se moj malac i ja kad prije nekoliko dana stigao od kozy carriera jos jedan mei tai - potpuno identican prvom. Prvo sam pomislila da nije neka zabuna pa da su mi naplatili dva - kad ne. Kontaktiralal sam ih te je ispalo da su se oni nesto zeznuli u slanju. I pitam ja njih (inace s druge strane neka jako simpa zena) da li da im saljem natrag Kozy ili da ga poklonim, a Kristi mi odgovori neka ga poklonim nekoj grupi koja promovira nosenje djece u maramama i mei tai-ima. I tako sam odlucila napraviti slijedece:

POKLJANJAM MEI-TAI (STONY CREEK DEZEN S DŽEPOM) MAMI KOJA BI GA HTJELA IMATI I KORISTITI NARAVNO A NE MOZE SI TO PRIUSTITI. DOISTA BIH HTJELA DA ODE U RUKE NEKOME TKO SI GA NE MOZE KUPITI. I KOJA CE GA ONDA PROSLIJEDIIT DALJE NEKOJ DRUGOJ POTREBITOJ MAMI.

To bi bilo to. Prva mama koja se javi DOBIVA MEI TAI.

Pozdrav