Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 108

Tema: Proslava rođendana u jaslicama i vrtićima

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

postoji li neka viša distanca na koju se možeš žaliti? jer to je daleko od zdrave prehrane koju su odredili za vrtiće
    eto, ljuta sam a još nas nisu niti primili u vrtić

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, što se tiče zdrave prehrane, ove je godine dnevni jelovnik gotovo pa savršen (još da maknu i poli salamu i hrenovke bio presavršen), međutim, badava svi mogući pravilnici i odredbe, kad nakon tog finog ručka s povrćem, juhama i varivima, djecu hrane junkom koji još k tome donose roditelji :/ mislim da osim svijesti u vrtićima treba pothitno i još važnije mijenjati svijest roditelja.........................i onda se čude, bune i "prenemažu" kad im na oglasnoj ploči osvane da im je dijete debelo

bez obzira što to naravno ne odobravam, ali kojiput stvarno pomislim da drugo nisu ni zaslužili, ako baš žele tako hraniti svoju djecu - neka im, ali zašto moraju i našu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Slažem se sa stijenom.
    Kod nas čak nema polija i hrenovki/pašteti.
    Jelovnikom sam stvarno jako, jako zadovoljna.

Ali...roditelji nose smokije i čips. Znam to.
    L me neki dan pitala da ima kupim smokija za vrtić jer to oni tamo vole jesti :/
    Nisam

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo se u subotu slucajno nasli na Trgu.Bili su dani djecjih vrtica. Vrticke tete su sakom i kapom dijelile djeci bonbone i slatkise.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

na štandu jednog vrtića dijelile su se jabuke :D

inače, curke...čak i ako roditelji donose slatkiše i grickalice, tete su te koje to trebaju odbiti....

a ovo što čitam da neke još i traže da se donosi, čini me i :shock:
    u svakom slučaju, na vašem mjestu bih nešto poduzela

nije mi jasno da netko tko radi taj posao nije svjestan koliko su ti slatkiši štetni po dječje zdravlje, a čak se ugrožava i sigurnost djece... što da se dijete zadavi bombonom?! :?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da malo dignem temu...
    U subotu slavimo 1. rockas! :D
    Uglavnom, neznam da li trebam sta odnjet u jaslice. Nemam namjeru nosit slatkise tako malenima (a ni da su veci nebi), mislila sam samo tetama malo torte.
    Sta vi mislite? Trebam li mozda klincima neke butter keksice il tako nesto?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u mališinoj grupi svi su lani slavili 2.rođ i dogovor s tetama je bio da se neće slaviti jer su još premali. malo mi je bilo krivo, ali kad sam vidila silne grickalice u starijim grupama... bolje da nisu
    ove zime će slaviti 3.rođ i tete nam spremaju popis dozvoljenog

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uskoro slavimo treći rođoš pa da počastimo i dječicu iz grupe što je prikladno donijeti za trogodišnjake? hvala

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ovisno što je dopušteno u vašem vrtiću
    kod nekih koji doista provode program zdrave prehrane, za rođendan se smije donijeti samo svježe i suho voće, voćni sokovi, te keksići poput butter keksića, onih sport i sl.

ono što se meni još osobno čini prikladno su pereci i eventualno jedna tamna čokolada (pa svako dijete dobije po kockicu-dvije kvalitetne čokolade)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa rekla je teta može sokić ali ne gazirani,može kao za tortu kuglof,može bobi flipsa :?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajoj...smoki.... :/

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

zna li netko mogu li se u vrtiće nositi torte iz ivice i marice?

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prije nego su kod nas zabranili ikakvu tortu, znam da iz Ivice i Marice je bila STROGO zabranjena. Jedino je došla u obzir Ledova torta, iako su sada i to zabranili...I nije zbog toga sto je odgojitelj sam ujutro, vec uzorak te torte mora stajati u frizu 2 tjedna ako se koje dijete javi s crijevnim problemima, pa ako se taj tjedan slavi i do 10 rođwndana iz cijelog vrtića, nije baš zgodno... I torta spada pod nezdravu hranu.. HEH... tako je to... Ai zato suho voće, svježe voće, dozvoljeno je u izobilju...

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm, čini se da postoje neke odredbe, a u praksi je ipak kako u kojem vrtiću. Na prvom roditeljskom je ravnateljica govorila o tome i napomenula je da se nikako ne nose torte, samo suho i svježe voće. Međutim, teta mi je rekla da za I. rođendan donesem tortu. E sad, načelno, ja nisam protiv torte za rođendan u vrtiću, nego me muči ta nedosljednost. Jel se smije ili se ne smije? Naš vrtić ima program zdrave prehrane i stvarno se kvalitetno hrane. Roditeljma se kaže da dijete u vrtiću neće jesti to i to, a ono ga zapravo jede na proslavama rođendana :/

Na koncu sam donijela tortu, teta je rekla da može biti bilo koja smrznuta kupovna torta sa deklaracijom, ne samo Ledo. Kupila sam još i štapiće sa sezamom i dva Fructalova soka, od kruške i od jabuke.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

torta se ne smije donositi... i vrtići u Zg-u su dobili naputak o tome
    za druge gradove ne znam

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kod nas u vrtoćuje hrana super, politika je da roditelji ne donose nikakvu hranu niti piće.

za rođendane, slavili smo 2 i 3, sukladno prijedlogu teta, sam napravila kartonsku tortu, kupila svječice, voćnu salatu, šlag u tubi iz dućana, mrvice za posipanje čokoladne ili šarene, prirodni sok od jabuke

svakako ne treba pretjerivati jer oni taj dan kao i svaki drgi dobiju sve obroke

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    torta se ne smije donositi... i vrtići u Zg-u su dobili naputak o tome
    za druge gradove ne znam
    Eto, o tome pričam. Uz naš, za još jedan pouzdano znam da se nosi. Oba u Zagrebu.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja baš danas pitala šta se nosi za rođendan i rekli mi voće i sokovi. Slatkiši NE.
    Radi se o mlađoj jasličnoj grupi pa ćemo odnijeti samo voće.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Teta mi je jučer rekla da može torta s deklaracijom ali kao ne treba bit velika torta jer da je ne pojedu nego samo zbrljaju, pa da donesem neku malu tortu da samo stave svjećicu per la finta ???

mislim, di ću nabavit malu tortu s deklaracijom?

ja bi tortu jer sam prethodnih godina nosila voće i zdrave grickalice, a svi su nosili torte, pa mi kćer nije bila sretna šta ona nema tortu u vrtiću, a svi imaju :/

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Torte iz Ivice i Marice mogu u vrtiće, mislim da se sa njima možeš dogovoriti i za manju tortu.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam malu tortu s deklaracijom kupila u Getrou

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Frida, naša teta je izričito napomenula samo zaleđene torte s deklaracijom. Kakve su u Ivici i Marici?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Frida, ne bi smjele ama baš nikakve torte
    ja ne znam što nedostaje tome da se na pladnju od izrezanog voća i suhog voća (i eventualno keksića tipa "sport") izradi torta u obliku nekog lica, broja godina koje slavi dijete ili njegovog imena, u to se zabodu svjećice...i ne znam zašto se očito mnogi vrtići oglušuju na taj naputak :/
    jedina problematika je što je to dosta posla za tetu dok to sve opere, izreže i složi, ali ni to nije svaki dan pa...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja nisam nosila tortu , samo sam par puta vidjela mame da kupe torte za vrtiće u I&M u Utrinama. Nosim voće, zdrave grickalice, a ove godine sam uzela i one male čokolade u krašu.

Bubička, jel to propisano ili je praksa različita od vrtića do vrtića?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo uvijek u vrtić nosili sladoled- tortu.To je jedino što bi iz trgovine od torti nosila.Ostalo mi nije fino. Još se sjećam neke sladoled torte iz moje mladosti sa kandiranim voćem i tućenim vrhnjem.
    Uz to neko suho voće i voćni sok i to je to.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Frida, nema tu propisa, već su svi dobili naputak. Pa sad :/ . Svak po svom.
    Osobno bi uvijek izbjegavala torte, jer one postoje samo kao ritual paljenja svječica. Iz mog iskustva, veliku većinu torte sam uvijek bacala jer se nije pojela.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da, kao što veki kaže (a i već sam prethodno napisala), to je naputak...i meni je iskreno baš žalosno za čuti da se neki vrtići toga ne drže, jer mnoga djeca i kod kuće dobiju dovoljno, neki i previše slatkiša

nevezano uz tortu, al vezano uz slatkiše... znam za primjer dječaka koji je pohađao vjerski vrtić u kojem su časne prije doručka i tijekom dana djeci davale slatkiše...i dijete naravno nikad nije doručkovalo, a i općenito je malo jelo
    od ove godine dječak je prebačen u državni vrtić u kojem slatkiša nema nikad, pa čak ni za rođendane, i usprkos odbijanju doručka i slabom apetitu prvih mjesec dana, nakon što je dijete shvatilo da neće dobiti nikakvu zamjenu u obliku slatkog umjesto doručka počelo je najnormalnije jesti...i doručak i ostale obroke... eto, sorry cure na offt., ali to mi je samo jedan svježi primjer koliko se zapravo štete nanosi djeci sa slatkišima u vrtiću (a o tome kad su nenavikli na zdravu hranu kod kuće i kad umjesto zdrave hrane dobiju slatkiše kad požele...bolje da ni ne krenem)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bome kod nas od ove godine je sam o voće, jer su se navodno deklarirli kao vrtić zdrave prehrane.
    Ali su tete rekle da možemo prešvercati i koji slatkiš.
    Pa sam ja još kupila par slatkiša i to je to.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja osobno nemam nikakvu odbojnost prema povremenoj konzumaciji slatkiša tipa sladoled i sl.,čak dopuštam i smoki koji nikad ne kupujemo,
    ali sve to u posebnim prilikama.
    Puno mi više smeta nekvaliteta svakodnevne prehrane i namirnica iz kojih se pripremaju obroci i neprilagođenost dobi. Na žalost ja u našem vrtiću nisam zadovoljna prehranom.
    Tako da mene puno više smeta smrznuto faširano iz kojeg se svakog ponedeljke spremaju obroci,pirekrumpir u prahu,gotovo iskljućivo upotreba zamrznutog povrća i panirani repići škampa i sl.
    Mislim da je to puno gore od povremene prozirne šnite kakve sladoledne torte prigodom dječjeg rođendana..

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa nije to ni tako povremeno.
    Ako imaš 30 djece u skupini, izuzmeš ljetne mjesece, ispada svaki tjedan ili svaki drugi, jedan rođendan.
    A onda ako zbrojiš konzumaciju ostataka slatkiša tijekom narednih dana, ispada da ti je soba stalno puna slatkiša

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Kupila sam malu tortu u konzumu, čokoladni parfe, teta je rekla da je njima poslužila za puhanje svjećica, ali da je djeca nisu baš puno jela (tete se počastile).

Naša glavna torta je na mom avataru - samo da se pohvalim... :D

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja danas pitala nasu tetu u vrticu (obzirom da je Nikin rođendan u ljeto, pa ga do sad nismo nikad slavili u vrticu) sto se za rockas donosi za pocastiti djecu,
    kaze teta: pa vi ste Roda!vi bi to morali znati!! :? :?

nosit cu suseno voce, frisko voce, cips od banana i jabuka, bio sokice i bio stapice, kapice, trubice, djecje case i tanjuricë!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bucka, stvarno i ti svašta pitaš

mi ćemo standard, alnatura sokovi i grickalice, mini čokse iz Kraša i naša draga PemzaŽM!

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

IZVRSNA tema - mi baš proslavili 2 u jaslicama, protiv sam grickalica i sokova (ne samo gaziranih) no kod nas u vrtiću se stalno to drobi. Užas. I naravno da sam popustila - mislim si ajd - jednom je 2 roćkas - kupili tortu Ledo, 1 sok negazirani i pereci i jedna vrečica smokija. I baloni.
    Sad mi je palo na pamet da sastavimo mi jedan meni i program što da se radi za te rođendane tako da im to pokažemo..
    Npr. - od hrane - suho i svježe voće - čak se može kao torta napraviti od samog suhog voća pa kad svječicu dijete puhne - djeca razgrabe tortu rukama. Od sokova - pa ne znam - neki negazirani i obavezno bez umjetnog šećera i aditiva, jel ima toga? Zatim da osmislimo neku igru i priložimo (kupimo) nešto što treba za to a da nije skupo.
    Mogu se donjeti baloni...... ajmo mašte jer mi se čini da ova torta i grickalice em što nisu zdrave em baš i ne vesele tak djecu - uz neki program više bi se veselili i zdravo hranili.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Frida - što je to - PemzaŽM?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC danas slavio rodjendan u vrticu, stavila sam sok negazirani, lizalice iz DM, Kvik stapice, smoki (djete me zamolilo da to svi donesu, pa sam mu udovoljila ) i twix (trebalo mi je zlato jer je bila skrinja s blagom). tortu mi se nije dalo nositi odnjeli smo drvenu koja svira. svijece su bile u jabuci i to je to. ne mogu reci da je zdravo, ali sudjelovali smo oboje u kupovini svega.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    kaze teta: pa vi ste Roda!vi bi to morali znati!! :? :?
    pa ti donesi bebu, opce je poznato da rode donose bebe 8)

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

twix, baunti, kinderpinvi, mars... ima ih još = kod mene strogo zabranjeno! Bolje običnu čoksicu. Ja dosta pazim na te kerefeke.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozda ali nakon sto sam pretrazila cijeli grad i brdo vecih ducana na sve strane, s jednim djetetom u ergu trazeci cokoladne dukate, popustila sam, tako su bili zlatni i tako su na kraju bili ono sto ja trebam. evo sama prosudi sta bi ti u zamjenu stavila
    skrinja
    i da rijec je o klincima koji su skoro svi napunili 4 godine

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

PemzlaŽM je klaunessa, moja Lola htjela pozvati cijelu grupu na ročkas, doma ne mogu napraviti feštu za 25 trogodišnjaka , a kako se grozim igraonica angažirali smo Pemzlu da ih sve zabavi.

Kod nas neki nose smokiće i lizalice i sl. ali ja se nedam, ja se furam na zdrave grickalice 8), obavezno donesemo i voće zbog malih alergičara, klinci se ne bune, valjda im je promjena zanimljiva.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

teško im je udovoljit i odbit ih znam. Trebalo bi rezgovarat s tetama, dat ideju i da to onda bude to - nema i gotovo.
    Evo mogu se i kokice ispeći - mislim da su ipak zdravije od smokija.
    Ma ima varijanti a bitno je da djeca uče i nauče se na zdravu hranu.
    Ja sam nekada (prije 5-6 g) znala tu i tamo raditi hrenovke. Izbacila sam ih skroz - jedan dan sam kupila - meni je zlo od njih bilo. A i kćer me gadno gledala i rekla nek drugi put skuham neš jer to je užas a ne jelo. Navikla se!
    Treba ih forsirati - i surađivat s tetama u vrtiću u pogledu toga.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

moram priznat da sam stvarno šokirana kada čujem kakva se hrana dopušta za rođendane po nekim vrtićima... smokići, mars i sl. se ne bi smjelo ni u ludilu...

a dilala, ne razumijem zašto bi vi tetama predlagali ideje za proslavu rođendana? pa to bi one trebale znati i djecu posebno animirati prigodom rođendana nekog djeteta... vaše to ne rade ili vi mislite da ne znaju?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moramprizbnati da sam se danas skoro posvađala s tetom u svezi s ročkasom, nadobudna mama donijela je hrpu Smokija, moja klinka je jako alergična napose na kikiriki. ona ga ne jede, ali može se desioti da i od mirisa dobije napad. Dobila je banane .

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma nemam riječi... prestrašno... smokiji ni pod razno ne bi smjeli u vrtiće...

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    moram priznat da sam stvarno šokirana kada čujem kakva se hrana dopušta za rođendane po nekim vrtićima... smokići, mars i sl. se ne bi smjelo ni u ludilu...

a dilala, ne razumijem zašto bi vi tetama predlagali ideje za proslavu rođendana? pa to bi one trebale znati i djecu posebno animirati prigodom rođendana nekog djeteta... vaše to ne rade ili vi mislite da ne znaju?
    da - trebale bi animirati i valjda i animiraju - ne znam, koliko sam po slikama skužila djeca su crtala - i na taj načina radila poklon za L. - pa su bili štapići-smokiji - pa je bila glupa jadna torta ledo - pa su djeca čestitala i davale pusu L. i poklon. I bilo je puhanja balona i pljeskanja poslije svječice - klasika. Mislim da bi trebalo nešto neobično, veselo ubaciti - osmisliti ali eto ja nemam ideja a očito nisu ni one imale osim ove klasike koja meni i nije nešto posebno.
    A za ova s.... što jedu bi trebalo dati prijedlog pa da se svi toga drže i kvit pa ko voli mars, gazirano, čipš - obilje aditiva, šećera i soli - nek uživa doma darujući djetetu tu vrstu "zadovoljstva".
    Ja sam popustila bila jer sam u vrtiću stvarno jedina koja tak razmišlja.
    Ko da sam s Marsa. mrzim mars. čokoladu mislim, a tek snickers.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj DiLala prvotno napisa
    pa su bili štapići-smokiji - pa je bila glupa jadna torta ledo
    ne kuzim gore si pisala o suhom i svjezem vocu a sad tu nabrajas smoki i stapice. ja sam namjerno preskocila tortu, jer mi je bezveze da se povlaci i da je jedu cijeli dan.
    A za ova s.... što jedu bi trebalo dati prijedlog pa da se svi toga drže i kvit pa ko voli mars, gazirano, čipš - obilje aditiva, šećera i soli - nek uživa doma darujući djetetu tu vrstu "zadovoljstva".
    a sta si se uhvatila marsa. i ja ga ne jedem, snickers ne podnosim osobno, ali sta je to najgore sto postoji na trzistu? mislim da svako ima sta ne voli. osim toga kod nas je nadraza crna cokolada, ali zato sto je MM i ja volimo pa je i klincima normalna.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    pa su bili štapići-smokiji - pa je bila glupa jadna torta ledo
    ne kuzim gore si pisala o suhom i svjezem vocu a sad tu nabrajas smoki i stapice. ja sam namjerno preskocila tortu, jer mi je bezveze da se povlaci i da je jedu cijeli dan.
    a sta si se uhvatila marsa. i ja ga ne jedem, snickers ne podnosim osobno, ali sta je to najgore sto postoji na trzistu? mislim da svako ima sta ne voli. osim toga kod nas je nadraza crna cokolada, ali zato sto je MM i ja volimo pa je i klincima normalna.
    ne kužim - nisam napisala da sam donjela voće i s. voće - mislim da bi to trebalo nositi, a mars je primjer svih tih čoksica s dodacima. I ja sam za komadić crne.
    Dočekao me ovaj roćkas nespremnu i bez puno razmišljanja sam krenula kud i svi.
    Sad baš pišem neki ajmo reći prijedlog tetama za proslavu i sastavljam popis namirnica koje DA i zašto i koje NE i zašto.
    Pa kako one odluče. S obzirom da mislim da sam stvarno jedina koja tak razmišlja - ne očekujem previše ali vrijedi pokušati.

Dajte još tu prijedloga za zdrave nam. da ih znam uvrstiti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa tog bar imas na dohrani.
    1. ako vec volis crnu cokoladu onda napravis sljedece (ali moras prvo pitati da li u vrtic to smijes donjeti) kupis extrudiranu rizu, otopis cokoladu za kuhanje ili jos crnju u mikrovalnoj smijesas s pahuljicama i sa zlicom formiras kuglice koje stavis u one papirice. naravno ovisno o vrticu mozes donjeti i ove namirnice pa u dogovoru s tetama das da klinci sami rade. ali to ipak ide malo teze.
    2. mix suhog voca
    da bi klincima bio zanimljiviji moze se nanizati suho voce na konac i organizirati natjecanje ili u ljepoti niza ili ko ce prije pojesti niz. isto se moze napraviti doma ili u dogovoru s tetama.
    3. imas razne popies u DM i slicnim ducanima, slatko je
    4. crna cokolada
    5. za pice mozes sama iscjediti sok od narandze ili nekog drugog voca u skokvniku i donjeti tetama u staklenim bocama. e sad smo opet tu kod toga da mora biti u originalnom pakiranju, pa se isti mogu kupiti od Biotte ili nekog drugog proizvodjaca. a moze se donjeti par kila agruma i elektricni sokovnik i zamoliti tete da klincima to cijede tamo.

dakle moze se svasta i s puno maste, ali za to moraju biti puno manje grupe, tete moraju biti jako koperativne. dobro prouciti vrticki pravilnik.

dok je BC imao AD ja sam isto bila jako jako stroga po pitanju hrane, ali vrtic je jednostavno puno toga donio u nas zivot. kako dobrog tako i nesto sto bas po meni i nije jako dobro. on je tamo vidio smoki za rodjendan i kad smo kupovali MM za proslavu rodjendana djete je reklo a di je smoki, pa rodjendan je . ali i tetama u gradskim vrticima nije bas jednostavno. njih je 1-2 na njih 25 u prosjeku. naravno da je prosalva rodjendana za njih puno laksa ako je "klasicna", tj. nesto sto je vec uhodano. ali ima puno divnih teta s kojim se svasta moze dogovoriti .
    nisam napisala da sam donjela voće i s. voće - mislim da bi to trebalo nositi, a mars je primjer svih tih čoksica s dodacima.
    nisi napisala, ali me nakon tvojih gore iznesenih stavova taj smoki ipak malo izneneadio

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a iznenadio - i mene je, rekoh - popustila sam jer me rođendan iznenadio a znam kako je kod nas . blablabla - linija manjeg otpora.
    Kod nas u vrtiću mora biti svakako originalno pakiranje - no da se naći i u originalu zdravih/zdravijih namirnica.
    ... baš pišem taj prijedlog i nadam se da će tete i roditelji prihvatiti.
    javim rezultat

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi sokove uopće ne kupujemo niti ne pijemo. Imam o njima lijepo mišljenje - mož mislit, e sad - za roćkas je u pravilu normalno donjeti sok (originalno zapakiran) pa da to ne bude gazirano a niti neki drugi bogati E brojevima, bojama, saharinima i ostalim "prijateljima" - koji sok ima a da je normalan za kupit u klasićnom dućanu? - da bude lako i ostalim roditeljima. ja ne znam - ne kupujem nikakve, radim doma čajeve, voda i ponekad sam iscjedim sok. Al to u vrtić ne ide. Mora bit flašireno ili tetrapakovano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •