Citiraj bubička prvotno napisa
moram priznat da sam stvarno šokirana kada čujem kakva se hrana dopušta za rođendane po nekim vrtićima... smokići, mars i sl. se ne bi smjelo ni u ludilu...

a dilala, ne razumijem zašto bi vi tetama predlagali ideje za proslavu rođendana? pa to bi one trebale znati i djecu posebno animirati prigodom rođendana nekog djeteta... vaše to ne rade ili vi mislite da ne znaju?
da - trebale bi animirati i valjda i animiraju - ne znam, koliko sam po slikama skužila djeca su crtala - i na taj načina radila poklon za L. - pa su bili štapići-smokiji - pa je bila glupa jadna torta ledo - pa su djeca čestitala i davale pusu L. i poklon. I bilo je puhanja balona i pljeskanja poslije svječice - klasika. Mislim da bi trebalo nešto neobično, veselo ubaciti - osmisliti ali eto ja nemam ideja a očito nisu ni one imale osim ove klasike koja meni i nije nešto posebno.
A za ova s.... što jedu bi trebalo dati prijedlog pa da se svi toga drže i kvit pa ko voli mars, gazirano, čipš - obilje aditiva, šećera i soli - nek uživa doma darujući djetetu tu vrstu "zadovoljstva".
Ja sam popustila bila jer sam u vrtiću stvarno jedina koja tak razmišlja.
Ko da sam s Marsa. mrzim mars. čokoladu mislim, a tek snickers.