-
Mi smo se na početku godine dogovorili da će se za rođendane donositi svježe i suho voće i malo negaziranog soka.
I izgleda da smo mi jedini tako postupili.
Roditelji donose stvarno svakakve gluposti u vrtić - bio rođendan ili ne i tih slatkiša i tog junka ima pre previše. I svaki dan im tete daju bombone, lizala, flipse i sl. A da ne govorim o gumenim bombonima i sličnim glupostima.
A jučer mi sinoć sin kaže kako je jedna curica imala rođendan. I pitam ga što su jeli, a on meni prvo kaže KIKIRIKI. :shock: I nastavi, kako je to slano i kako to inače jede njegov tata (ne znam od kud mu to jer mi jedemo kikiriki jednom u nekoliko mjeseci i to kad sin spava). I da je on jeo i bio žedan poslije toga. Ne znam kako su to tete samo dopustile.
I rezultat svega toga, moj sin je počeo jesti bombone i svo to smeće koje do vrtića nije jeo (npr. kad je od nekog dobio bombon, on se s tim igrao i nije znao čemu služi). A mi ni inače kod kuće nikad nemamo ni bombona ni flipsa ni čipsa ni sličnih gluparija. I kod kuće ne traži, ali ako kod nekog vidi te gluparije, odmah bi i on (i u trgovini isto tako).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma