ne znam uopce koji bih naslov ovome stavila...
m. je intenzivno u fazi mastanja, imaginarnih prijatelja, dogadjaja itd.
ono sto me muci je sto mi se cini da ona nekako malo previse masta.
neki dan nam je ispricala kako ima drugu mamu, znam to ima veze sa dolaskom brace (u njenoj glavici je mama nasla novu bebu, pa ce ona pronaci novu mamu) ali zabrinjava kolicina izmastanih informacija.
rekla je da ta "mamica" zivi u velikoj zutoj kuci, daleko, daleko, da joj je za rodjendan poklonila tu i tu knjigu, da je ispred kuce prosao stricek koji prodaje mlijeko, a ona ga se boji jer nosi dugacku bijelu haljinu... :shock:
mm i ja smo ostali u totalnom shoku, to je zvucalo kao da prepricava nesto iz proslih zivota. imam dojam cak i da je gledala neki film kojega prepricava, cudno je da u toj dobi uopce uspije memorirati tolike podatke. a da ne kazem da uglavnom sve vrijeme provodim s njom i imam dobru kontrolu nad onim sto joj ulazi u glavu, i sve sto govori ja uopce ne uspjevam povezati s necim sto se u realnosti dogadjalo.
ona je inace hipersenzibilka i onako artisticki tip pa mi malo veca doza mastovitosti ne bi sama po sebi zabrinjavala.
cisto bi me zanimalo koliko vasi klinci mastaju? imate li ovakva slicna iskustva?