-
Rodila se Jana, Mia isto ...
Baš sam namjerno ovako nazvala topic. Rodila nam sa Jana i Mia se rodila ponovo. U sasvim drugo dijete. Postala je ljuta, uvrijeđena kada je se upozori na nešto, ne surađuje ali ni malo, ni nakon 25 000 puta izrečene molbe, koja postane jasna naredba ( obuci šlape!). Spava s nama i mlati nogama kao i uvijek ali kad je se zamoli da pripazi ona opet mlatne al još jače...
Janu ljubi, stalno, jako je voli, slatka joj je, kad smo u šetnji ona gura kolica, to je sve pet.
No zanima me kako su se vaši klinci ponašali? Znam da je sve to sad razdoblje prilagodbe i ja je kužim. Primjetila sam da dok joj objašnjavam kao i prije zašto nešto ne treba raditi da me gleda i ne doživljava. Čeka da odpričam i opet po svom.
Jutros sam viknula na nju nakon ne znam ni koliko puta rečenog da obuće cipele i tek je onda poslušala. Pa sam je pitala jer joj se sviđa kad vičem? Naravno da je rakla ne, a ja rekoh pa ni meni se ne sviđa, hajde da onda poslušaš kad ti nešto kažem...
Može, rekla je. Vjerujem da je imala najbolju namjeru da to i učini no zanima me kada...
Malo se jadam, ne osuđujem je. Ipak je djete koje se svemu uči. Ja sam uzbuđena u vezi Jane gdje neće ona...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma