Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: je li moguće da je zub??

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno je li moguće da je zub??

Malac mi već nekoliko dana šmrca, curi mu nos obilato, tu i tamo zakašlje (onako duboko). I ja sam isto – pokupila od njega. Temperaturu nemamo. E sad- kad sam došla jučer doma počeo je plakati i zaspao na sisi. Probudio se i ponovo plakao – ovaj put baš jako, grčevito, neprestano. Nikako ga smiriti, kao da ga nešto zbilja jako boli, izvija se, plače, grozno. Inače, nikad ne plače i ovo mi je bio totalni šok. :shock: To je trajalo cijelo popodne do Dnevnika otprilike. Plač – smirivanje na sisi – plač i tako unedogled. Spavao mi je isključivo na rukama. Navečer se smirio, čak je i večerao i najnormalnije zaspao da bi opet oko 1h počela ista priča. Ovaj put sam mu uspjela nekako izmjeriti temp. i imao je 37,2-37,5 (u razdoblju 1-5h ujutro). Nisam oka sklopila – bilo je užasno. Opet grčevit plač, izvijanje, nosanje, sisanje, spavanje na rukama. E sad, zbilja ne znam što mu je jer nakon što je odspavao ujutro (5-9h) probudio se skroz normalan i veseo. Je li moguće da je problem u zubu? Ima ih već negdje 12 pa mi nije jasno je li moguće da mu tek sad počinje raditi problem. Ako je npr. uho (upala) – može li ga malo boljeti pa malo ne, odn. mora li biti popraćeno visokom temperaturom? Kaka i piški normalno, jede oskudno kao i uvijek. Sisa puno. Što da radim? :?

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Može biti da je zubić. Što se tiče boli u uhu, postoji mali test za to - pritisni onaj dio ispred hrskavice, prema obrazu (malo mi je teško za objasnit). Ukoliko je uho upaljeno, dijete bi trebalo reagirati. Da ti srce bude na mjestu, posjeti pedijatra.

Pusa i ~~~~~~~~~ malom pupiću, a ti se drži

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pritiskanje uha nije pouzdana metoda. N. je imala evidentnu upalu uha a na stiskanje nije pokazivala da ju boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •