Drage cure !
Evo da vam isprićam kako je moj Jan došao svojoj mami . U Subotu 18.08 ujutro osjećaja sam jaći pritisak u doljnjem dijelu trbuha
ja sam mislila da mi je pun mjehur pa sam otišla na wc no ni nakon toga
pritisak nije stao već je postao jaći no sada sam bol osječaja kao pritisak na grlić pa sam odlućila nazvati St, duh (rađaonu) s obzirom da sam trebala u Nedjelju 19.08 otići na CTG . Sestra mi je rekla da dođem u bolnicu s obzirom da mi je termin poroda bio u Ponedjenjak 20.08 . Kada smo došli u rađaonu napravili su mi CTG i otkucaji su bili uredu no od rudova ni traga . Dežurni doktor u rađaoni mi je rekao da ostanem u bolnici s obzirom da mi je termin u Ponedjeljak i tako sam ja ostala u bolnici , kakao nisam imala trudova nisu me ostavili u pred rađaoni već su me prebacili na dojel pataologije trudnoća . U Nedjelju su napravili sve pretrage i anesteziološku obradu . U Ponedjeljak ujutro na viziti mi je doktor rekao Dr. Ujević neće raditi moj carski rez jer ima puno zahvata na drugom odjelu pa se ćekalo da završi njihov jutarnji sastanak . U 9; 00 sestra mi je rekla da će moj zahvat raditi Dr. Marton i Dr. Siroves na zahtijev Dr. Baumana s obzirom da je Baumi bio u kontaktu sa Dr. Ujevićem . U 10:00 došli su po mene u sobu i doveli me u salu . Razgovarala sam sa anestezioigom i rekao mi je da zahvat ne mogu raditi u epiduralnoj zbog moje bolesti pa je zahvat napravljen u općoj anesteziji . Kada sam se probudila iz anestezije opipala sam si trbuh i bilo mi je čudno "pa moj trbuh je nestao , što je bilo " a onda mi je sestra donjela mog Jana da ga vidim ja sam pogledala njega i dotakla si ponovo trbuh i onda mi je sve bilo jasno "pa ja sam rodila".
U Utorak ujutro su mi skinuli infuziji i sestra me digla iz kreveta , malo mi je bilo čudno i ve me boljelo . U Srijedu sam prvi puta sa sestrom otišla na WC i prošrtala po sobi već mi je tada bilo bolje . U Četvrtak sam se sama digla iz kreveta i otišla do wc-a i prošetala hodnikom , osjećala sam se super . Što se tiće dojenja Jan je odmah prihvatio prsa i super nam ide . U Petak me doktorica na viziti pitala dali hoću ići doma , ja sam rekla da može ako bude sa malim sve ok . U Subotu ujutro na viziti Dr. Marton mi je rekla da idem doma i da je sa malim sve uredu , nije dobio žuticu , kada je došao pedijatar potvrdio je da možemo doma pregeledao je malog u mom prisustvu sve je ko. netrebamo široko povijati ali bi trebali vježbati . I tako smo nas dvoje izašli u Subotu iza 12 . Cijelim putem do kuće malecki je spavao .
U Nedjelju sam ga prvi puta sma premotala i promijenila gazicu na pupkiću iako sam malo bila uplašena . U Ponedjeljak nam je došla patronažna i rekla mi da sam sve dobro napravila i da nema potrebe da ona dolazi jer se ja dobro snalazim ali ako zatrebam da će doći .
Moj muž je oduševljen malenim . Kad ga je vidio rekao je" pa on je naj ljepša beba . Nisam znao da iz MPO-a dolaze tako lijepe beeb. "
Cure mi smo vam sretna obitelj uživamo , život nam je konaćno dobio smisao.
Eto to vam je to . Za mjesec dana idemo sa malenim na Duh jer sam obečala Baumiju i cijeloj ekipi da ću ga dvesti da ga vide . Na sljedeću kavicu obavezno vodim malenog da ga i vi vidite .
puno vam hvla na ćestitkama i potpori . Ja i dalje ostajem pratiti sve vas .
Vidimo se na sljedećoj kavici.
Puno pusa od mene i Jana .![]()
![]()
![]()