-
iz vlastitog iskustva samo mogu reći da je tema imunologije začarani krug iz kojeg nema izlaza... i kad sam dobila neke nalaze nadala sam se da ću barem donekle " biti sigurna " OK - imunologija je problem kod mene ( potpuno preklapanje u HLA DQ lokusu koji je po tumačenjima koje sam ja našla najgora opcija kod tipizacije ) i onda ću se baciti na pokušaj rješavanja problema koliko je moguće. A sad svaki dr tjera svoje... pa neki kažu nema to nikakve veze, neki u tome je sve, neki kažu da se ne obazirem na to iako je MOŽDA to problem, pa pokušavati dalje dok ne padnem... katastrofa, taman si mislim da ću ipak to staviti malo sa strane, pa vjerovati Glucophagu s kojim sam počela radi jajnika nalik na policistične i neurednih ciklusa ( po jednom tumačenju to je moj osnovni problem ), pa onda probati opet ( imala sam 3 pobačaja ), ali me stalno nešto kopka. S druge strane ne mogu vjerovati da od svih ljudi na svijetu koji imaju djecu nitko nema problema sa preklapanjima, to je statistički nemoguće, o tome je pino pisala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma