Daklem, sandraks - nemoj doći svojoj dr. opće prakse i tražit uputnicu za NK stanice jer vjerojatno žena za to nije čula. Standardni put ti je - otići kod svog soc. ginića i zamoliti uputnicu za dr. Duića na KB Merkur, dg. sterilitas, objasniti ukratko zašto bi tamo išla. Doći kod dr. Duića petkom (pripremi se na čekanje tipa VV, osim ako nećeš koristiti shemu da ti TM dođe tipa u 6.30 i prvi stavi knjižicu, tad bi te moglo prozvati oko 09.30 po mojim iskustvima). Objasniti dr-u koliko si transfera imala, ponijeti sve nalaze i zamoliti za pretrage - on će ti sve objasniti koje i što misli o imunoterapijama - koliko sam ga shvatila, on to ipak prima s dozom sumnje - tj. ništa ne garantira, ali može se pokušati liječiti. Kad se od dr. Duića vratiš svome soc. giniću da ti piše uputnice za vađenja krvi na Rebru, obavezno pazi da ti napiše šifru N97 i gore i dole na uputnici (tj. i gore na rubrici oslobođenje od participacije - na to imamo pravo) jer su ti participacije za neke od pretraga u visini 1.000 kn, znači ako nemaš toga možda te to dođe nekih 2.000 kn samo u participacijama (naravno, ako nemaš dopunsko). Na Rebru isto upozoravaš sve da imaš šifru jer su i njima te pregrage a la NK stanice dubiozne i ne rade to svaki dan. Nalaze, kako koji, čekaš cca 3-4 tjedna. S nalazima odlaziš dr. Duiću da on to pogleda i kaže svoje mišljenje. Tvojih 14 transfera je stvar koju je ipak teško ignorirati i mislim da ćeš barem do pretraga i mišljenja uspjeti doći. Sretno, .