Ajme, dee-dee... Ja sam ti jedan special case kojemu ni za što dr-ovi ne mogu pomoći tj. ne znaju što mi fali. Ni u koju - tj. ovisno o tumačenjima. HLA mi nije dalo radit jer kao nisam imala pobačaje. Ostalo je kao u redu po našima (rebru), ali ne i po Beeru - NK 13, one jedne druge isto par postotaka više. Sad sam operirala endometriozicu početnu pa se nadam da je to možda smanjilo NK za par postočića koliko su bile povišene. Lupus koagolant i ostali set koji se kod nas radi OK. Šitnjača TSH oko dvojke, koji put i niže, antitijela OK. Od ostalih boljki - nedijagnosticirani kuk, bolovi u 12.-toj godini kao i Lidali, s tim da se meni, hvala Bogu, zadržalo na toj nozi. Što je bilo - ne znam - dal' upala kuka, dal nešto reumatski. Zadnji put Waler Rose (reuma faktor 600, u drugom labu 100). Detaljno obrađena imunolooški na rebru (zbog bolova noge, u pauzi priče o neplodnosti) - dijagnoze - nema, radila sve - scinitigrafiju skeleta, detaljno krv, ono top of the class u hrvatskoj sve. Za nogu tijekom života vidila 14 doktora, nijedan me nije dijagnosticirao. Za neke stvari nema rješenja tj. niti dijagnoze. Vjerojatno bi dr. House skupio moju neplodnost, sklonost gljivicama i desno-kuk boljke i nazvao to "the ina33 syndrome" .