Dee-dee, uzrok povećanim NK stanicama može biti različit,
epicentar zaista nije lako otkriti, pa uz možda povećanu dozu IVIga ipak ih uspiješ izregulirat,
jer je najvažnije da su ti u postupku OK, a i vidiš da su ti nakon IVIga ipak spale bez obzira na kasniji skok,
mislim da je takav skok imala i naša Lidali( opet se ja sjetim nje ), nakon Enbrela i dr. Beer joj je to objasnio kao Humira flare,
a koliko se ja sjećam ti si uzimala i Humiru u postupku i ja bi u tvom slučaju ponovila sve osim Humire,
jer ona je bitna za Nk stanice u uterusu , a tebi su one donekle OK, jer je 3 % zanemarivo, pa može napravit više štete nego koristi, eto, to je moje mišljenje za tvoj problem, a ti se još posavjetuj sa svojim doktorom,
Također naša navije svoje NK izregulirala dexom, ali i dalje ne zna njihov epicentar, zapravo nije ni bitno,
bitno da su se NK snizile i da je naša navi ostala trudna i tako rješila problem, that's the point ...
Draga Deja2Deja2 prvotno napisa
ja sam shvatila ta antitijela kao nešto što je uvijek prisutno u tijelu, znači ona ne nestaju,
nego ponekad divljaju, a ponekad miruju ili padaju vrlo nisko, zašto se to događa ne znam,
zapravo nitko to još nije definirao, ali nažalost činjenica je da se autoimuna bolest ne može izliječiti,
postoje uzlazne i mirne faze gdje se osjećamo dobro ili lošije... znači, prije postupka je dobro provjeriti u kojoj su trenutnoj fazi.![]()

, uzrok povećanim NK stanicama može biti različit,