- 

Evo samo da se požalim ili....
 Danas sam bila kod fizijatra jer me križa ubijaju.... igrom slučaja ispalo je da se on " bavi " imunologijom " pa sam donijela nalaze HLA tipizacije da ih pogleda. Dobila sam još jedno mišljenje koje se naravno razlikuje od nekih drugih... po mojem, glavni moj problem je preklapanje u DQ lokusu mene i MM dok po njegovom to nema veze ni sa čim.... u DR lokusu imam broj 3 koji utječe na moguće probleme sa spontanima - nije bitno preklapanje nigdje nego sam broj 3 u DR lokusu... kaže da se s time ne treba opterećivati, da je to nasljedni " zapis " koji mi ne možemo promjeniti, ne možemo utjecati na to nikakvim lijekovima, nalaz samo pokazuje našu " gensku sklonost " nekim određenim bolestima ili problemima... po njemu je totalno nemoralno to istraživati  :shock: jer na to nikako ne možemo utjecati, to nas samo obilježava kao sklone nečemu što ne mora značiti da će se neka bolest razviti... kaže da taj moj broj 3 u tom lokusu označava sklonost za mogući lupus ili antifosfolipidni sindrom... što može utjecati na trudnoću, može se razviti, a i ne mora... kod mene je to sve zasad negativno... to sve govori " član europske komisije za reumatske bolesti " tako nešto...bio je malo neugodan... kao šta se ja petljam u to, malo sam zabrijala i tako...

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma