-
Igzektli. Ma, nemoj se nervirat, dobro je čut mišljenja raznih stručnjaka, ali ja bih na mišljenja fizijatara-reumatologa ipak stavila manji ponder tj. važnost nego na mišljenja reproduktivnih ginekologa, a vidiš da i tu svako svoju pjesmu pjeva, tj. većina u Hrv. i inozemstvu ne pjeva pjesmu imunolgije. A o nemoralnosti, to biće zabrijao i mislio o nekom budućem svijetu tipa kad ćemo svi varat osiguranja jer ćemo znat svoj genotip a la onaj film s T. Cruiseom i onim odjelom za prevenciju predzločina. Biće mu to omiljena tema s kongresa, a ti uletila kao publika, ko bi znao. Ne kužim nemoralnost HLA tipizacije u kontekstu MPO-a, ali šta to sad ima veze. Nadam se da su leđa bolje. BTW, fizioterapeuti misle da su fizijatri izmišljena struka jer navodno vani postoje samo ortopedi i fizioterapeuti. Vidiš, svako svoje misli. Ako želiš preporuku super (privatno je - znaš mene) fizioterapeuta u centru, meni su pomogli za moje probleme s leđima, pošalji pp. Mene su naučili vježbe i ispravne položaje itd. - radilo se o lubalnom dijelu. Ciao,
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma