- 

ma hvala ti, zakon si...ovo za osiguranje mi je pričao     kao da " negdje " prije nego što osiguravaju ljude traže takve nalaze da vide da li je netko skloniji nekoj bolesti tako da mogu vidjet što s premijama u tom slučaju, kako isplatiti što manje para itd....biće da je gledao film pa malo nešto prisličio da ispadne važan...fakat je tip ono... šiške mu vise preko očiju da ne vidi, nos šiljat ko u Pinokija, ima 2 metra i 30 kila... sad mi je sve to smiješno... kao da " negdje " prije nego što osiguravaju ljude traže takve nalaze da vide da li je netko skloniji nekoj bolesti tako da mogu vidjet što s premijama u tom slučaju, kako isplatiti što manje para itd....biće da je gledao film pa malo nešto prisličio da ispadne važan...fakat je tip ono... šiške mu vise preko očiju da ne vidi, nos šiljat ko u Pinokija, ima 2 metra i 30 kila... sad mi je sve to smiješno...
 uz dužno poštovanje njegovog mišljenja, svatko ima svoje...
 hvala ti, javim ti se na pp u vezi leđa, sad sam 2 tjedna malo na struji, UZV, nekakvom istezanju, pa ću vidjet šta dalje...  

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma