Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: što reći djetetu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno što reći djetetu?

pozdrav.imam dijete od 3,5 god. rastavljeni smo već 2,5 godine. dijete ne pamti naš razilazak, bilo je premalo.međutim, prošlo ljeto smo se pokušali pomiriti i otac je živio s nama tri mjeseca. nije išlo. on se jednom jako izderao pred malim, te dijete to njegovo deranje vezuje uz njegov odlazak. u zadnje vrijeme plače i stalno govori hoću tati, mada ga često viđa. stanujemo par zgrda jedno od drugog. u dosta smo dobrim odnosima. dijete mi je osjetljivo, govori da ne voli nei mene ni tatu, da zašto tata ne živi s nma, da on čuje da sada njegov tata plače, da će ga ići zagrliti, da sam ja njegovog tatu potjerala, .... ja mu pokušavam sve objasniti na način da se mama i tata ne slažu i da zato ne žive skupa, i da ima puno djece koji ne žive s roditeljima. ali otac mu situaciju prezentira na način da sam ga ja potjerala, da ga više ne volim i da mu ne dam doći u stan. očev dolazak u stan rezultira plakanjem djeteta i zahtjevanjem da ostane tu, tako da sam to eliminirala. kako da mu obasnim?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

renchi - ako jednom nije išlo, bilo bi bolje da nisi pokušavala... ali što je - tu je...

nije mi jasno što znači da ste "u dobrim odnosima" - ako on na takav način razgovara s djetetom?

ovo je teška situacija, i zahtijeva stručnu pomoć.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja se slažem sa ovim.
    Ako jednom nije išlo, teško da će i drugi put.
    Od nas možeš dobiti pokoji savjet i utjehu, ali najbolje da se savjetuješ sa nekim stručnim.
    I hrabro dalje!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ti mu to nikak nemres objasnit
    dijete treba na terapiju

javi se psihologu ili u Kliniku za zastitu djece ili u Kukuljevicevu ili ti mozda jos neko preporuci neko drugo mjesto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •