Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Help - pojeo je komadić dezodoransa u sticku!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Help - pojeo je komadić dezodoransa u sticku!

Eto, kao što naslov kaže, u trenutku - uspio se u kupaoni nekako domoći Old Spice dezodoransa u sticku i odgristi komadić. Što je najgore, dopalo mu se!!! Naprosto je podivljao kad sam mu ga otela iz ruke!
    Odmah sam mu isprala usta. Fali komadić - možda veličine dječjeg zubića.

Gledala sam sastav, piše: Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Parfum, PPG-3 Myristyl Ether, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxadehyde, Triclosan, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicyclate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Geraniol, Evernia Furfuracea, Citral, Eugenol, Cinnamal, CI 60725, CI 61565.

Ajme :shock: :shock:

On je super (osim kaj bi još toga), trebam li što činiti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam i ja probala komadić - pa to je tako odvratno da ne kužim kako je uopće htio progutati (Inače je mister izbirljivosti i svu hranu prvo proba na vršak jezika prije nego što pojede veći komad)!

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo imali nedavno festu u klaicevoj zbog plastelina... vadjenje krvi cekanje par sati da bi na kraju s neke liste procitali da plastelin nije otrovan

nazovi klaicevu i pitaj....

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Luna vidi temu :
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=40889

Tamo se spominje nekakav broj telefona na kojem možeš dobiti odgovor kako postupiti ako se proguta kemikalija. Nadam se da ovo nije ništa opasno.

A što se tiče okusa, moja Eva više voli kreme (za ruke, za guzu, nije bitno).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema znak da je otrovno niti je naglašeno da treba čuvati podalje od djece. Nazvat ću onaj broj, hvala.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    nazovi klaicevu i pitaj....
    i javi nam
    I nas doma ovo svako malo zanima

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Nedavno je bio aktualan topic u kojem je na meniju bila baterija. Ovaj mi se post čini koristan za roditelje malih gurmana.
    Citiraj anki prvotno napisa
    ne znam za baterije, ali nama je prof. iz toksikologije dao broj telefona na koji se može nazvati 0-24h ukoliko se popije, proguta, polije se s nekom kemikalijom....rekao nam je da su oni puno informiraniji od bolnica, a da čak ni u bolnicama ne znaju da ta služba postoji. nazove ih se i pročita im se deklaracija ako se radi o nečem nepoznatom i oni daju upute kako postupiti u konkretnom slučaju. navodno imaju ogromnu bazu podataka.

probaj nazvati, niš te ne košta; a broj bum napisala za ne daj bože da nekome ikad zatreba...

centar za kontrolu otrovanja
    institut za medicinska istraživanja u zg

tel: 234 8 342

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, nazvala sam Centar za kontrolu otrovanja, javila mi se jedna izuzetno ljubazna žena i rekla mi je da dezodorans nije otrovan i da od te količine ne bi smjelo biti problema, jedino što može doći do eventualne alergijske reakcije na neki sastojak, pa je problem ako bi otekla sluznica (može doći do gušenja) i da ga promatram sljedećih par sati.

Veli da, osim mogućnosti alergijske reakcije, unutra nema ništa što bi samo po sebi bilo opasno.

Ajde, valjda nije alergičan na nešto od onih čudesa navednih u sastavu.

I, da, veli da su takvi preparati opasni ako se udahnu.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

eto super

nije mi jasno to ako se udahnu,kako to može biti gore od gutanja

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    eto super

nije mi jasno to ako se udahnu,kako to može biti gore od gutanja
    nedavno ti je bio topic o malo paste za zube koju je dijete udahnulo. stvorila se u plucima pjena.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da ne bi trebalo biti problema jer je moja Ema redovito jela svijeće, labella, pastu, i slične divote u velikim količinama, tj. svaki put kad bi mi izbjegla kontroli! Sad ima 7 godina, živa je i zdrava!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uspio se u kupaoni nekako domoći Old Spice dezodoransa u sticku i odgristi komadić. Što je najgore, dopalo mu se!!! Naprosto je podivljao kad sam mu ga otela iz ruke!
    metroseksualac, nema što 8) !

Sad sam i ja probala komadić
    legendo !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •