Bok svima!
Upoznata sam da se beba u autu vozi isključivo u AS no mislila sam pošto imam košaru koja ima vijak koji ležaj u košari dovodi skoro pa u položaj AS da mogu i tu košaru koristiti.
Zanima me čemu služi to podizanje ležaja u košari onda?
Bok svima!
Upoznata sam da se beba u autu vozi isključivo u AS no mislila sam pošto imam košaru koja ima vijak koji ležaj u košari dovodi skoro pa u položaj AS da mogu i tu košaru koristiti.
Zanima me čemu služi to podizanje ležaja u košari onda?
Odgovorila sam ti na drugom topicu, ali ...
Na Chiccovim kolicima taj vijak služi da možeš malo odignuti podlogu, odnosno zakositi, ali to tek sa dva -tri mjeseca. Ja imam ta kolica i košara nam je služila za duuggee šetnje kolicima. Mateja sam rodila u 5 mjesecu tako da je do 10-11 mjeseca (dakle njegovih 5-6 mjeseci) bio u košari, a onda smo košaru maknuli. AS bila je isključivo za auto, te je svega nekoliko puta bila montirana na kolica u slučajevima kada bi zaspao u autu a negdje smo išli. Tada bi ga samo preselila.
Koji je sistem montiranja te kosare u auto i je li je uopce moguce montirati u auto?
Pise li uopce u uputama da se ta kosara koristi kao AS ili je u pitanju samo obicna kosara za kolica?
Mala beba se u autu vozi u autosjedalici i nikako drugacije. Ako ta kosara nije AS, onda je ne stavljas u auto. I to je to.
o toj chiccovoj košari za auto ima puno ovdje.
Piše. Postoji pripadajući sustav za pričvršćivanje u auto i ima certifikate za sigurnost. E sad, treba li i kad to čudo koristiti, ima na linkanom topiku.NatasaM... prvotno napisa
Ako imaš autosjedalicu, sigurnije ti je nju koristiti.
Pročitaj što Hera tamo piše, na strani 2.