Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: chiccova košara

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno chiccova košara

Bok svima!
    Upoznata sam da se beba u autu vozi isključivo u AS no mislila sam pošto imam košaru koja ima vijak koji ležaj u košari dovodi skoro pa u položaj AS da mogu i tu košaru koristiti.
    Zanima me čemu služi to podizanje ležaja u košari onda?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Odgovorila sam ti na drugom topicu, ali ...
    Na Chiccovim kolicima taj vijak služi da možeš malo odignuti podlogu, odnosno zakositi, ali to tek sa dva -tri mjeseca. Ja imam ta kolica i košara nam je služila za duuggee šetnje kolicima. Mateja sam rodila u 5 mjesecu tako da je do 10-11 mjeseca (dakle njegovih 5-6 mjeseci) bio u košari, a onda smo košaru maknuli. AS bila je isključivo za auto, te je svega nekoliko puta bila montirana na kolica u slučajevima kada bi zaspao u autu a negdje smo išli. Tada bi ga samo preselila.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Koji je sistem montiranja te kosare u auto i je li je uopce moguce montirati u auto?
    Pise li uopce u uputama da se ta kosara koristi kao AS ili je u pitanju samo obicna kosara za kolica?

Mala beba se u autu vozi u autosjedalici i nikako drugacije. Ako ta kosara nije AS, onda je ne stavljas u auto. I to je to.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

o toj chiccovoj košari za auto ima puno ovdje.
    Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Pise li uopce u uputama da se ta kosara koristi kao AS ili je u pitanju samo obicna kosara za kolica?
    Piše. Postoji pripadajući sustav za pričvršćivanje u auto i ima certifikate za sigurnost. E sad, treba li i kad to čudo koristiti, ima na linkanom topiku.
    Ako imaš autosjedalicu, sigurnije ti je nju koristiti.
    Pročitaj što Hera tamo piše, na strani 2.

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •