Bok cure!
Evo,da vam se i ja pridružim. Pratim vas već dugo na forumu,ali evo sad i po prvi put aktivno. Pa da krenem. Ja skoro 30,MM 31, u braku 5 god,na bebi aktivno radimo skoro 3 godine, i kako vidite ništa.U prosincu 2006 po preporuci mog gin-a MM prvi put napravio spermiogram i nalaz katastrofa-oligoastheno i od onda se borimo sa bakterijama.Jedne smo se riješili, a druge (enterokok fekalis) nikako. I sada, nakon pregleda kod soc.urologa, rečeno mu je opet kontrola nakon tri mjeseca sa nalazom ejakulata, ali bez ikakve terapije. I to me je zbunilo. Inače smo bili i kod priv.urologa i taj je rekao preporuka u IVF kliniku. Drugi nalazi su mu svi u redu (hormoni,UZV testisa, prostate).
Kod mene za sada sve OK (BT i brisevi a i ovulacija mi je OK,hormone nisam vadila jer mi je moj gin rekao da dok se MM ne riješi bakterija ne treba ništa raditi).
Molim vas, ako je netko imao nešto slično,nek mi se javi. 3 mjeseca mi je puno za čekati i ništa ne poduzimati (mislim da me razumijete), pa sam čak mislila da se javimo u Rijeku kod dr.Vlastelića.
Evo,toliko za sada. Zahvaljujem unaprijed na odgovorima.