Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: bakterije u ejakulatu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hm, MM je od kako smo u postupcima (01/2009) imao bakterije u ejakulatu, ponekad E coli, ponekad enterokok...i te bakterije su redovno bile na mojim brisevima. Dr-i su nam govorili da se nas dvoje "loptamo" tim bakterijama, i da ćemo ih teško izlječiti...većinom smo se kupa lječili antibioticima...prije mjesec dana MM napokon ima čist nalaz ejakulata, ja imam čiste briseve, i danas radila biopsiju endometrija u nadi da će i taj nalaz biti čist, ali svjesni smo da čim nam padne imunitet nas beštije mogu napasti, jer ovo je sada vjerojatno trenutno stanje ( a i ja sam se 14 dana lječila antibioticima venozno), i nažalost pitanje je vremena kad će nam se opet vratiti, samo da se ne vrate dok zatrudnim i rodim. I napominjem, JA SAM IZGUBILA TRUDNOĆU U 22TT ZBOG ENTEROKOKA, a E COLI je i veći neprijatelj trudnoće, zato dobro razmislite o čistim nalazima, ili odnosiam uz prezervativ (nama su to dr-i redovno savjetovali, da mi MM ne prenese bakterije), iako nam je to bila ironija, želimo bebu, a morali bi svako malo korisiti prezervative !!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 21.11.2013. at 19:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •