Joooj, curke moje drage...kod liječenja e.coli morate uz antibiotike koristiti i nešto od prirodnih antibiotika, jer se ona jako lako vrati!
Znaci mucila sam se sa e.coli godinama i onda je došla do <10/4 i dr.kaže samo ju treba držat pod kontrolom, ne treba lijeciti ako je manje od 10/5!
E, ali onda se desilo da smo trebali u postupak i kad je dr.Baldani iz Petrove vidjela te briseve rekla je ništa od postupka dok sve ne bude sterilno!!!
Ali onda ju je imao i suprug u brisu uretre! Od panike da je se nikad necemo riješiti bacili smo se na te prirodne pripravke (citrofit, crni kim, cisti sok od brusnice, omega, maticna mlijec, probiotici-acidosalus)...i tako nakon 3 mj torture, jer nesto se pije na prazan želudac, nešto prije, nešto nakon jela....nestala e.coli, ali i suprugu se spermiogram od toga svega popravio i došao na normo....(bio između oligo i astheno)...tako da sada cekamo bebicu
Mislim da je od svih tih pripravaka jako dobar i cesnjak kuhan u vinu (samo ja to nikako nisam mogla) i limun,peršin u medu!
Za muške koji imaju e.coli u ejakulatu, isprobano na više slucajeva, homeopatski pripravak od mrtvih e.coli bakterija, skup je al stvarno pomaže!