Hvala puno Mury! Probat ćemo s vježbama i lijekom uz antibiotike nadam se da će pomoći. Javim rezultate.
Pratim dugo forum ali sam se tek nedavno pridružila i vidjela sam da ste uspjeli prirodno. Čestitke.
Hvala puno Mury! Probat ćemo s vježbama i lijekom uz antibiotike nadam se da će pomoći. Javim rezultate.
Pratim dugo forum ali sam se tek nedavno pridružila i vidjela sam da ste uspjeli prirodno. Čestitke.
Pozdrav!
Prije 2 mjeseca na brisevima mi je otkriven streptokok. MM je u ejakulateu i urinu nađen enteroccocus faecalis (prije toga smo radili spremiogram na kojem piše: teški oblik oligoastenozoospermije). Oboje popili Medazol, nakon 4 tjedna ponovili pretrage. Ja još svoje nalaze čekam, a njemu je sad nađen e.f. samo u ejakulatu. Poslali ga na bris jer kao, taj nalaz iz ejakulata nije tako precizan. Zanima me što bi on mogao uzimati od tih biljnih, prirodnih pripravaka? Svakako ćemo uzeti antibiotike ako treba, ali pokušali bi i sa alternativom. Meni je gin. zabranila ulje crnog kima jer radimo na djetetu, a kao, nije dokazano da ne šteti trudnicama. MM je počeo piti Acidofalus koji košta 130kn???pa me zanima može li to uopće pomoći ili da uzima nešto drugo??
Ista je situacija kao svima vama, trebamo na daljnje pretrage jer već 2 godine nikako nismo ostali trudni, a zbog tih prokletih bakterija ne mogu nigdje....![]()