Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: jastuk za dojenje

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pozdrav!
    Imam jastuk za dojenje punjen onim malim, mislim poliesterskim, kuglicama.
    Kako je kod prvog djeteta puno korišten, te dan na posudbu, sada imam osjećaj da je manje kuglica unutra nego kad sam ga kupila.

Moje pitanje je: da li netko zna gdje bih mogla kupiti dodatno punjenje za jastuk :?

Hvala unaprijed na odgovorima

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

moja beba ima 17 dana i ne znam da li je prerano za jastuk.Imam ga,dobila ga na poklon i čini mi se super,ali kad sam dva put probala dojiti čini mi se nezgrapno nekako,kao da mu je glava nisko,tj niže nego kad ležimo i kao da ne uhvati dobro i čini mi se da mu je nezgodno iako je siso,nije se budnio a meni je to ležanje več dosadilo,vrat me boli.

Taj jastuk je 330kn,znam da je to puno s obzirom da vi spominjete cijene od 200kn i manje....

Ja bi maramu za nositi ga ali je i ona 330 kn,znate li neki link gdje bi to jeftinije mogla netom kupiti?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo nedavno u Lidlu kupili "jastuk za bočno spavanje", vidi link u Google cache, za fakat siću. Potpuno je periv, a tko zna, možda ga još imaju u nekom dućanu, recimo Gospiću ili Labinu. Potpuno je periv i taman žilav koliko treba. Punjen je spužvom.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

[quote="Netipična"]moja beba ima 17 dana i ne znam da li je prerano za jastuk.Imam ga,dobila ga na poklon i čini mi se super,ali kad sam dva put probala dojiti čini mi se nezgrapno nekako,kao da mu je glava nisko,tj niže nego kad ležimo i kao da ne uhvati dobro i čini mi se da mu je nezgodno iako je siso,nije se budnio a meni je to ležanje več dosadilo,vrat me boli.

quote]

Ispočetka sam isto tako dojila ležečki , do starosti bebe kao što je i tvoja .Vrat te boli jer se sigurno 'podlaktiš'.....to sam i ja prvo radila dok nisam skužila da mi je ugodnije kada stavim glavu na bilo kakav jastuk .
    Mi imamo jastuk za dojenje , ali nam služi kao ogradica .Nisam baš nešto oduševljena sa njm.Sada dojim tako da se udobno sjednem te ga držim na rukama ili si stavim neki mali jastučić , tek toliko da mu nogice ne vise....a kada se zaželim odmora , bacamo se na ležanje

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •