Evo, situacija ovakva.
Jučer u TL na žitnjaku proveli 2 sata , totalno sam pozvizdila, isprobali 100 sjedalica i na kraju došli doma sa priori xp (9-18). U autu i sada imamo 9-18, ali neke žblj marke, utor za pojas samo jedan i to debelo ispod ramena, uska, noge nekako u zraku, općenito je bljak.
U stvari, išla sam kupiti Bebe confort trianos, ali na kraju nisam. Nekako mi je čudno montiranje, onaj pojas od auta kada ide ispod guze, ne znam jel stoji u zraku kada se zategne pa žulja pod guzom i ne znam koliko se uopće čvrsto sjedalica može fiksirati.
Sjedalicu sam kupovala za Martu, sada ima 13 kg i visine oko 9o, mislim.
Obzirom da je ona za djete od 9-36 kg a cijena 1300 kn, mislila sam da mi je to rješenje da ne kupujem opet sjedalicu kada preraste ovu 9-18.
Nisam mogla jučer probati montirati tamo, ove dvije su već bile nervozne, hodale za nama po dućanu i tulile, već mi je svega bilo dosta.
Onda sam odlučila kupiti prioricu, jer mi se čini da bi ju i Sara (koja je sada 5g i 16 kg) mogla koristiti još godinu dana obzirom na visinu pojaseva, pa se nadam da će Marti potrajati.
Sara ima Rodi XP i s njom sam zadovoljna, najrađe bi još jednu takvu, ali mi je M. još premala da se vozi vezana samo pojasom od auta.
I sada se žderem, nisam pametna što da radim. Najrađe bi da sam imala mogućnost obje uzeti i probati u autu pa onda odlučiti.
Ovu prioricu ćemo tek danas smontirati ali stalno razmišljam o toj trianosici, možda bolje da sam uzela nju pa vidjela kakva je, pa ako nije OK onda se vratit po priori.
E sada me zanima mišljenje iskusnih sjedaličarki o ovoj trianos,kako vam izgleda općenito, malo mi je čudan i oblik samog sjedala i onaj stiropor ispod, ne znam .
Ako ste montirale koju sjedalicu, iskustva sa montažom, pliiiiiiz.
Dajte mi pametan savjet, šta da radim, da ostavim ovu ili da uzmem trianos?
Ne tražim da odlučite umjesto mene, samo nabacite par argumenata za i protiv.
Mislim cijena i jedne i druge je 1300 kn, trianosicu bi vjerovatno duže koristila.
Sad sam nadrobila zbrda-zdola, ali nadam se da ćete skužiti što me muči.