-
Maxi cosi- montiranje
Pitanje, danas smo montirali Maxi cosi cabrio AS sa Easyfix bazom u auto.
Svi gumbići su zeleni, što znači da smo sve dobro namjestili.
Bebu ćemo nositi iz bolnici u AS, pa me zanima:
Da li AS ima samo jedan položaj na bazi (malo nam se čini da je preuspravna, a kad smo pitali susjede koji imaju djecu jel ok naravno da su rekli da bebu trebamo nositi doma u košari)?
AS ima onaj umetak za novorođenčad, on bi trebao biti dovoljan da beba bude u dobrom položaju, zar ne?
Na žalost, falio nam je jedan dio za AS pa nismo stigli na pregled ali drugi put sigurno dolazimo, da budemo sigurni.
-
Dijete obavezno vozite kući u autosjedalici a ne u košari! Mi isto imamo tu sjedalicu i samo je jedan položaj. Moram priznati da sam se i ja malo začudila kako je okomita ali tako očito treba biti. Još uvijek koristimo onaj jastučić ali mislim da ćemo ga uskoro maknuti.
-
Naslon AS mora biti pod kutem od 45 stupnjeva.
Umetak se koristi do kada je proizvođač to naveo. Provjerite u uputstvima.
-
Ja nemam uputstva jer AS nisam kupila u dučanu :/
-
Administrator foruma
-
došli smo doma u AS. izgledao je ko da je u bolidu. slatko.
-
antigona, cestitiam na prvoj voznji.
-
Da ne otvaram novi topik, jedno pitanje u vezi maxi cosi cabrio fix, jel se može skidati i na koliko stupnjeva u mašini se pere navlaka?
Skužila sam kako se skida na nekim djelovima, ali mi nije jasno kako skinuti oko onih gumbića?
-
Još nešto, da li za bebu od 3mjeseca mogu koristiti ovu AS kao ljuljačku u stanu i jel ok ako boravi u njoj malo duže vrijeme, npr. ako zaspi pa je u AS oko 1-2 sata?
Hvala na odgovorima!
-
Skida se navlaka normalno i pere u mašini. Ne znam oko kojih gumbića misliš ali sve se skida.
A kad beba zaspe u autu u sjedalici ja je donesem doma i čekam da se probudi pa je onda tek vadim van. U mom slučaju je puno gore da je vadim iz sjedalice dok spava jer ima užasno lagan san, probudi se i onda šou
. Tako da je pustim da odspava i ne brinem se zbog toga.
U stanu je nisam nikad stavljala u sjedalicu u svrhu ljuljanja.
-
Oko onog gumbeka na kojem se zatežu pojasevi za zavezat bebu i onih gumbiča koji se koriste kad se AS postavlja na kolica?
-
Na koliko pereš u mašini, na 30?
-
Imam i ja jedno pitanje vezano za Maxi Cosi Cabrio:
Beba mi sada ima 4,5 kg, na uputstvima piše da se umetak skida kad beba ima 5 kg, ali mi se čini da je to prerano, stvarno je položaj uspravan. Svi me pilaju da mi se beba lomi u AS, pa sad više nisam sigurna je li ja nju dobro stavim. Nadam se da ju dobro stavim u auto, skroz mi je jednostavno montirati je, pa se bojim da je ne montiram kako treba. Vadim je svaki put jer je koristim na kolicima.
-
Navlaku sam prala u mašini na 30 jer Iva obavezno izbljucka sve što stigne.
-
I meni svi govore da to nije dobro za dijete da je bolje da ga vozim u košari.
Pokušala sam im objasniti zašto AS ali vidim da me samo blijedo gledaju.
Moj bebač je sad oko 5 kila i nemam namjeru još vaditi umetak, sve dok mu nogice ne počnu viriti vani.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma