-
Help, što je to??
ima cca mjesec dana da sam na tetri primjetila neš sluzasto žuto u području piška....nakon toga niš...danas opet, na tetri neš ko iscjedak...ko mali dio žute šmrkljice.... hm....jel dečki znaju imat kakav iscjedak?? il... zadnjih par dana je ko bio nekakav crvenkast (ne jako) pri korijenu piška, i odma na spjištu testis i piška...ima li to dvoje veze?? inače izgleda sasvim dobro, klinac jel...
još da ubacim da se meni slično događa...prije mj dana gin mi je rekla da su to gljivice (bez simptoma)...canesten....al, meni ko da je gore...iscjedak... jel moguće da sam njemu nekak to prijenjela?? u platnenim je...perem na 60....
-
-
hej!
neznam... imam kcer!
Ali mi se 'borili' s gljivicama jako dugoooo...
u svakom slucaju odi malo do pedice!
Ipak neka se ustanovi da su to gljivice 100%
A, moguce je da je dobio od tebe ili ti od njega .. 8)
Isperi malo podrucje sa cajem od kadulje (bez secera),
stavi par kapi ulja od cajevca (cisto etericno, AROMATICA preporucam)
inace gljivice ne podnose cajevac!
Ovo ako ne bude pomoglo, nece ni stetiti!
Ulje cajevca ide direktno na kozu i na sluznicu - ne ostecuje i ne pece.
Od kremica su ok, plymicol, rojazol i slicno
Nemoj nikako kortikosteroidne koristiti!
-
i u razdoblju gljivica, mi prali platnene na 90!
Kazu nema potrebe, ali nama pedica rekla sve prati na 90!
Mozda da ga malo skines iz pelena pa mu stavis gacice
-
-
-
-
Ja često imam upale i već sam luda od vaginaleta. Čula sam za jogurt da se ugura u rodnicu, ali kaj je sa češnjakom :?
-
ja nikad ne imag gljive do sad...čak i sad neš malo (kako kaže gin), jer je bez simptoma....ima neki od Marina Lab aci-nešto što 14dana aplikatorima štrcaš u vaginu...mogu pogledat....
što se tiče dečkeca...koža mu je ko u bebe
...al, od kud ovo? ne znam.... da su gljivice kod njega pa vidilo bi se....hm!!
-
-
ajde pogledaj ovdje:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=9261
imas svega oko toga cesnjaka, a znam da ima jos tih topica..
prosurfaj malo!
Ali definitivno pomaze i kod gljivicnih i kod bakterijskih tegoba !!!
Kazem moja mama isprobala i pomoglo joj!
-prvi put ju je peklo za poludit' jer je zasjekla rezanj cesnjaka na vise mjesta - kao da to bude super djelovanje
.. ali nakon 1h to pecenje je proslo!
- dakle nocu je umetala cesnjak, a po danu par kapi cajevca na dnevni ulozak
- i nakon tri dana se simptomi skroz povukli
- jos je nekih 7dana koristila sve
-
hvala puno, možda pomogne
-
Ne znam dal je to to, ali kod dečkića ti se ispod kožice sakuplja neka mast (ne znam kako se zove) koja služi za proširivanje kožice da bi se mogla prevuči i sprečavanju bakterija da uđu. Skuplja se kao u nekim đepičima koji povremeno pucaju i to iscuri. Ja mislim da je kod vas u tome stvar.
Inače za gljivice ti je super jogurt LGG stavljati (umočiti tampon ili vaticu), prođe odmah. Čula sam i za češnjak ali ga baš nebi stavljala unutra. :/
-
e hvala Eci....možda stvarno je to...jer on je inače super..ja i nisam...nabildala sam ruke nosajuć ga
jedva čekam kad će propuzat...jer, veliki je istraživać...i ne da mu se bit na jednom mjestu...pa nekad ispadne i 4sata nosanja :shock:
-
čini mi se ko da su mu se testisi vratili gore...ko da nisu spušteni!!!!! što da radim??????
-
a sad ko da je normalno??? :? mislim....pojma nemam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma