Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Papučice umjesto sandalica

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno Papučice umjesto sandalica

Žene pomagajte. Imam bebu od godine i pol. Kupila sam joj kožne sandalice sad za ljeto i prerasla ih je u cca mjesec dana, a platila sam ih 350kn! Meni je to stvarno skupi sport, em što je ljeto na izmaku, a trebam joj kupiti nekakve sandalice.

Što mislite o tome da joj umjesto kožnih sandalica kupim tekstilne papučice, npr. ovako nešto http://shop.ivancica.hr/proizvod/3099/ Bi li se noga u tome jako znojila?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne bi. I moje dijete ima slične samo ciciban tamno plave.
    A one poluzatvorene je nosila kao jesenske/proljetne cipele dok je bila manja, ovakve http://shop.ivancica.hr/proizvod/3166/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Govorim iz perspektive mame čije se dete slabo znoji, a noga skoro uopšte.
    Ona je prvog leta kad je hodala imala tako neke platnene patofne koje smo koristili kao sandale. I bile su joj super, slatko ih je iznosila.
    Ne vidim zašto da ne, ako je đon dovoljno čvrst da mogu napolju da posluže.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

T. je cijelo ljeto u takvima, platnene s gumenim đonom.
    Ali ipak najviše voli biti bosa.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo isto kupili papucice / ciciban/, za curicu od godinu dana..
    Upravo zato jer mi za mjesec dva nema smisla davati toliko
    novaca koliko dodu neke sandalice. I uzeli smo joj da su "rebraste", tak da nogica
    ima zraka i nisam primjetila da joj nogica izade znojna. Tak da, ja sam za papucice!

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

A joj, ja sam zapravo ispala i bedasta što sam joj išla uopće kupovati tako skupe sandalice. Žena u trgovini me uvjeravala da će mi potrajati do jeseni, a frendica mi kaže da su njezinim malcima stopala rasla preko ljeta ko luda pa im je ona uvijek kupovala broj veće. Hvala na savjetima, uzet ću onda sutra te papučice i onda znati za ubuduće.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mojoj se onda ocito jako znoje stopala,njoj se ista takva Bambi papucica za po kuci jako usmrdila! a jos kao ima parfimirani dzon...
    tako da mi je sada stalno bosa po kuci....a u parkicu sam vidjela djecu koja te iste kucne papucice nose vani...pretpostavila sam odma da je to radi cijene,one su 3x jeftinije a kad stvarno noga naglo naraste dati po 350kn za mjesec dana nosenja je strava!

mene je srecom teta u butizi upozorila na tako brzi rast noge ljeti,ja sam mojoj htjela uzet br koji joj je tada krajem 5og mj pri probavanju bio sa malo lufta ispred palca ( i bio je broj veci nego sto je tada nosila) prodavacica mi je rekla da obavezno uzmem jos broj vece jer da bi mi te bile OK samo mjesec dana a nikako za cijelo ljeto! u nevjerici sam kupila za jos broj vece i dobro da jesam jer su joj sada bas na knap!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj sin je sa godinu i pol nosio krokse.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo nosile pocetkom ljeta platnene papuce i bile su joj OK ali ih je brzo prerasla(nisam htjela kupovati vece jer je jos ucila hodati pa da joj ne bude nespretno) i jedina zamjerka je sto ih nije bas jednostavno odrzavati cistim. Poslije smo joj kupili crocse koje obozava nositi i na moje cudenje nisu joj uopce nespretne...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin je sa godinu i pol nosio krokse.
    moj isto

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj je cijelo ljeto ili u platnenim "starkama" ili u nekim kvazi crocsama (nisu kao prave nego vise kao natikace a na peti je elasticna trakica umjesto gumenog remencica). Noga mu se ne znoji prsti su sigurni od udaraca, pere se u vesmasini

Meni su te kozne sandalice bezveze, teško se održavaju dzon im je cesto tvrd i jos ako imaju otvorene prste spotaknu se o rub ili nabiju na neki kamen...

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ista priča i kod nas. Kupljene prekrasne Froddo kožne sandalice, potplat sirova guma, ne kližu se, plaćene rečenih preko 300 kn i nošenih ni dva mjeseca. Sada tijesne, i ne preostaje ništa drugo nego kupiti bilo kakve do konkretnih cipela na jesen. Ono što zbunjuje je i to da svaki proizvođač ima svoju veličinu za obuću u odnosu na dimenziju noge i model.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moja ima zute krokse na winnie pooha,nespojivo sa pola garderobe tako da ima i jedne finjak sandalice kad se sredi...
    dzon im je mekan (to uvijek gledam),nigdje ne zapinje prsticima jer palac ne smije biti blizu ruba,onda su im malene!
    a nisu ni prljave jer ih rijetko oblaci,ugl hoda uokolo ko mali indijanac,rascupana (ne da napravit frizuru) i flekava...
    preferira krokse,kad negdje idemo uvijek poseze za njima!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    dzon im je mekan (to uvijek gledam),nigdje ne zapinje prsticima jer palac ne smije biti blizu ruba,onda su im malene!
    ...
    U tome i je poanta kako brzo naraste noga do te faze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •