Bok cure!
Ja sam nova na podforumu i molim vas za pomoc..
ZM je bila 24.03. i za 4 tjedna sam napravila kucni test koji je pokazao plus. Za par dana se pojavio lagani spotting pa sam otisla ginekologu koji mi je napravio vaginalni ultrazvuk i vidio malu tockicu u maternici - potvrdio je trudnocu i dao mi utrogestan 3x1 oralno.
Sedam dana kasnije sam jos uvijek krvarila pa sam ponovno otisla na ultrazvuk i dr. je ustanovio da se beba prestala razvijati i rekao je da prestanem uzimati utrogestan pa da za par dana ponovim kucni test, sto sam i napravila i test je ponovno bio pozitivan.
Ponovila sam pregled kod drugog dr. koji je takoder utvrdio isto. Obzirom da krvarenje nije prestajalo otisla sam kod dr. S u Merkur koji je rekao da napravim betu odmah i za 48 sati pa da se vidi da li pada, medutim beta je taj dan bila 237.2 a za dva dana 275.
Otisla sam na UZV pregled i ustanovljeno je da ploda nigdje nema :?
U ponedjeljak trebam ponoviti betu i narucena sam u Merkur na promatranje i kiretazu ili laparoskopiju.
Moram napomenuti da sam prije godinu dana imala biokemijsku trudnocu!
Nemam nikakve simptome vanmatericne trudnoce, a ploda nema u maternici, beta lagano raste, a krvarim cijelo vrijeme (lagano, tamnosmede).
Cure, sto mislite sto bi to moglo biti?
Mislite li da ima ikakvog smisla raditi imunoloske pretrage ili kakve druge?
Molim vas za savjet jer sam u komi, beba je bila zarko zeljena!

Odgovori s citatom
) jer je ona danas otišla na kiretažu u Merkur. Vadila je danas betu ponovno i bila je 220 i nešto sitno, znači u par dana je beta bila 230 pa 270 i sad 220. Ploda na UZV nema a prije je bio u maternici - ostao je samo trag. Ako poslije kiretaže beta (koju će vaditi u srijedu) bude ista ili uopće postojala ići će na laporaskopiju, a u bolnici će ostati cijelo vrijeme (vjerojatno do petka) na promatranju..