molim vas ako znate da mi javite gdje se mogu kupiti poelene za more
molim vas ako znate da mi javite gdje se mogu kupiti poelene za more
možda tražiš ovo:
http://minishop.t-com.hr/babyshop/Categories.asp?cid=40
kupila sam jučer materijal za more, tj. za kupače kositime! jel ima uopće smisla šivati takve pelene?
mislim, ako se dijete okupa u običnim platenenim i iza toga skine, ista stvar kao i ove. samo što je gore umjesto pamuka ovaj sloj materijala za kupače kostime. i tako i tako kada djete izađe iz mora se mora presvući pelena :/ :?
jel ih itko koristio za kupanje, i koliko komada je potrebno, jel ih uspijete osušiti na plaži npr. ???
prosvijetlite me - ne kužim nikako smisao pelene za u more :?
to sam se i ja pitala, ali vidila sam ih u živo i tako znam da postoje, ali kako, zbog čega, koliko?? :?kailash prvotno napisa
Pelene za kupanje postoje prije svega zbog toga jer se na bazene ne smije voditi golo dijete (kod nas) a pretpostavljam da se vani to odnosi i na more. Jer nije higijenski da se beba pokaka tamo gdje se kupaju drugi ljudi i djeca. Pelene za kupanje uopće ne služe za upijanje mokraće, već samo da bi zadržale stolicu u gaćama.
A mislim da je ok biti u već nekakvim gaćicama na plaži uvijek, i zbog sunca, i zbog prljavštine, pijeska itd.
pa meni je Nika bila u jendokratnim pelenama, i nikada joj na plaži nisam oblačila pelene, tj. za kupanje pelene, nego sam je uvijek kupala u običnim kupačim gačicama. nikakava mudrost i pelene, već najobičnije šarene dječje kupačice. možda se u životu jednom pokakala u njih.
znaći tako, ja sam mislila da te pelene imaju neku ono svrhu, mislim korist veću osim zadržavanja kakice! ok, onda!
al ja ću ih svejedno sašitifore radi
![]()
Umijesto kupaćih pelena naravno da mogu kupaće gaćice. Jedino što kupaće pelene bolje "zatvaraju" nisu minijaturne među nogama i na guzi pa time i bolje zadržavaju eventualni sadržaj.
momtobe prvotno napisa
pa naravno iz higijenskog razloga
zmaj hvala
bebac mi je 6 mj ,kad se bude kupao imati ce 7-8-9 mj ali je dosta dug.NatasaM... prvotno napisa
..i mi s p redbilježili za jedne upravo takve-žute.Čekamo da dođu na zalihu-treba nam najveća veličina...zmaj prvotno napisa
![]()
![]()