Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: te male okice...

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno te male okice...

Drage forumašice, imam potrebu našto podijeliti s vama...
    Mm i ja trenutno prolazimo kroz teži, nazovimo ga kompliciraniji period, u životu, baš smo bombardirani sa svih strana. To me dovelo do toga da sam tupa, ne smijem se baš kao prije, povlačim se u sebe, čekam da to sve prođe pa da oped "bude dobro". Sreća je što se mm i ja volimo, razumijemo i jedan drugome smo podrška. Sigurno se pitate gdje je u svemu tome dijete? O tome, tj. o njemu sam i htjela pisati. Po prirodi sam inače impulzivna i glasna osoba, i sama sam se sebi danas začudila kako sam svih ovih dana smirenija, nego što bi inače bila, i sve to zahvaljujuči našem prekrasnom zlatu. Vjerojatno je osjetio da je mami teško (čudno zvuči, ali...), pa se ponaša neuobičajeno. I inače je nježan i smiren, pažljiv, ali ovih dana doživljavam ga drugačije. Ujutro me budi pusom, mazi se, gleda me okicama i kao da mi kaže "mama volim te", smješka mi se, često mi leti u zagrljaj. Sunce mamino! Te male okice, čovjek se rastopi kada ga pogleda! U tim trenucima sam svjesna koliko ti svi problemi zapravo i nisu tako teški, sve ćemo mi to riješiti, samo da nam je on zdrav i sretan. Nema tog materijalnog koje mi to može zamijeniti. I zato ću biti još smirenija i pozitivnija, nadati se riješenju svega negativnog i zahvalit ću Bogu što možda nemam ono nešto, za čim vječito jurimo, ali imam nešto najvrijednije na svijetu, a to je prekrasan sin. I on će mi biti vječna motivacija. Danas smo se puno smijali, igrali i veselili i sutra ćmo ponovno i pokazat ćemo životu da smo zajedno jači od svega negativnog!

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo Hannah! Ja imam sličnu metodu razmišljanja što mi ne da da padnem, da budem tužna... to je ono što me drži
    Samo tako nastavi i ne daj da te obuzmu crne misli, jer uvijek će biti poteškoća, materijalnih, ovakvih, onakvih... djeca su ono što mi daje snage za dalje, ništa drugo mi nije vrijedno

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pored razno raznih poteškoća s kojima se susrećem svakodnevno dica su jedina stvar koja me drže pri zdravoj pameti.
    Samo moram leći pored njih, pomirisati ih i svit je odma lipši.
    Srećom

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A sta reci nego potpisujem vas sve tri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •