Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: bake i beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nije problem u slatkišima i većini pojedinačnih postupaka, naravno ako se ne radi o ovih dva deci vina , ali bake i dede koji ne poštuju roditelje ili roditelji koji ne poštuju bake i dede - to je problem. Moje iskustvo s prvo dvoje je pokazalao da je to nepoštovanje osnovnih odnosa sve veći problem što su djeca veća. Nekako oko beba su svi ipak koliko toliko zaštitnički nastrojeni i nježni pa to ide, rijetki su luđaci koji će baš zanemarit bebu od godinu dana, ali kad dođe do pitanja odgoja i kad ti djeca gledaju kako tvoji roditelji ne šljive niti jednu vašu roditeljsku odluku ili ih još poduče skrivati stvari s kojim se ne slažete e onda više nema kompromisa. Meni je to laganje i muljanje koje je zbunjivalo klince bila kap koja je prelila čašu. Drago mi je da sam ih poštedila jaslica, ali voljela bih i da sam ih ranije poštedila ovih loših odnosa. Ima stvari koje ne možeš riješiti, ali se zato možeš maknuti kad procjeniš da je svatko dobio par puta novu priliku i niš od toga.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Nije problem u slatkišima i većini pojedinačnih postupaka, naravno ako se ne radi o ovih dva deci vina , ali bake i dede koji ne poštuju roditelje ili roditelji koji ne poštuju bake i dede - to je problem. Moje iskustvo s prvo dvoje je pokazalao da je to nepoštovanje osnovnih odnosa sve veći problem što su djeca veća.
    Slažem se da je ovo problem, ali elementarno poštivanje druge osobe je meni uključeno pod normalno.
    Ne bih dijete ostavila na čuvanje nekome tko ne poštuje mene niti bih ostavila dijete osobi koju ja iz xy razloga ne poštujem.
    Prvenstveno zato jer je moj odnos s takvim osobama vrlo površan pa takav odnos ne može uključiti čuvanje moje djece.
    Doduše, ne znam puno takvih osoba, bake mi ne spadaju u tu kategoriju.
    Možda bi spadale da sam ovaj post pisala pred 15-ak godina...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •