Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: bake i beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Što bih ja toga imala za napisati kao komentar na pojedine izjave na ovoj temi!! Ali neću, jer bio bi . Samo se nadam da ćete jednog dana biti u ulozi bake ili none, pa ćete znati kako je to

A ovo! Užas! Ma da si mene natjerala da ti kao svekrva ili mama dodjem 160 km do rodilišta i otpratim te do auta, ne znam da bih ti se ikad više obratila, a kamoli poklone dala.
    Ustvari da sam ti mama, bila bih jako nesretna kakvu sam kćer odgojila, a da sam svekrva, odj..... bih te po hitnom postupku. I sina skupa s tobom. I umrla u sebi od tuge. Pa ja plačem samo čitajući ovo. Zar ima takvih ljudi?!

a ja bih se ako treba i rasplakala pred njom i pitala je čime sam je toliko duboko povrijedila. Iskreno,pred njom bi igrala po njenim pravilima sve u svrhu da viđam unuče. Jer nema tog ega koji bi me odvojio od unučeta. A da bih bila razočarana i ljuta neću ni govorit

S druge strane ima i baka kojima ovakva situacija odgovara,i to je ok. Zapravo,čim šute znači da odobravaju.

Pa onda nek šute i trpe

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno,pred njom bi igrala po njenim pravilima sve u svrhu da viđam unuče. Jer nema tog ega koji bi me odvojio od unučeta. A da bih bila razočarana i ljuta neću ni govorit
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •