Ajme zekana..neznam šta da kažem. Ja bi joj hakirala profil. Ma nek me svi popljuju,al ja bi joj to napravila bez problema. Kad nešto ubuduće odlučiš jasno i glasno se toga drži. Imala sam sličan problemčić s faceom,nisam dopustila određenoj osobi da stavlja slike moje djece pa taman da ih ja na svom profilu imam 1000. I amen. Ko će se ljutit slobodno nek me zaobiđe. Zekana drži se,stvarno ti je svekrva bljak

netreba se diviti škrabotinama,niti kad se mala zaprlja vani...ali netreba joj govoriti "nije ti lijepo,nije ti dobro,ružno ti je...kako si neuredna,pa ti si curica itd" ja šutim,dapače uvijek lijepo o baki govorim,ali baka uspješno udaljava svoju unuku (kao i svu ostalu unučad,pa i svoju djecu) od sebe...netreba joj ničija pomoć....i još se tome čudi. Žena živi u uvjerenju da ja maloj nedam k njoj,a od mene nebi bilo sretnije da cura ode 2-3 dana (dida je najviše s malenom,i jako je dobar prema njoj) i to uvjerenje jasno pokazuje pred mm i svima ostalima. Neke bake su takve,dovode u neugodnu situaciju,stvaraju problem gdje ga nebi trebalo biti,sve u rukavicama i s osmjehom....s druge strane i neke mame su ovakve