Ja sam isto bila užasno posesivna kad je Lovro bio skroz mali - naročito mi je sveki išla na živce iako nije dijelila savjete i inače se super slažemo. Bilo mi je dovoljno da ga primi i meni tlak na 200!!! Ali kad su mi se hormoni skulirali sve je postalo ok! Poslije sam tek skužila kak je ona u stvari super jer me uopće nije gnjavila s dohranom niti je ikada probala poskrivečki nahraniti Lovru s nečim što ja ne odobravam, a vidim da puno vas ima probleme s tim.
Lovru od kad ja radim čuva deda i isto je super, sve radi kako ja kažem i ne forsiraju ništa tipa "mi smo tak radili i kaj fali našoj djeci"
Mislim da trebate sebi dati vremena da vam se smire hormoni i da skužiš da to što si dozvolio da još netko uživa s tvojim djetetom ne znači da se manje brineš za dijete.
Meni je sada prekrasno vidjeti da još netko gleda u Lovru s istim oduševljenjem i obožavanjem kao MM i ja i da se beskrajno raduju svakom novom postignuću.
Mislim da je to za dijete neprocijenjivo da raste okružen sa što više bezuvjetne ljubavi koju pružaju samo mame, tate, bake i djedovi