slažem se sa sorciere
dijete koje raste bez ljubavi bake i djeda sigurno je uskraćeno za puno toga.
...i anki
ja se rastopim na svaku bebu i najrađe bi ju cijelu izljubila i izmazila, a di neće baka na svoje unuče?!? djeljenje savjeta i pametovanje je sasvim druga tema.
Gledam svoju mamu kako se proljepšala, zablistala otkako imamo to malo biće u kući. Moj je tata također promijenio brojne stare navike, raznježio se i prema drugima... Pa gledam muževe roditelje, odjednom pristojni, kao da mene i moju ulogu u cijeloj priči shvaćaju daleko ozbiljnije sada nego što su to činili prije. Nevjerojatno kako majčinstvo mijenja ženu... Jednako je tako moje i MM-ove roditelje ovaj lijepi događaj promijenio za sto posto. Drago mi je da to imam prilike vidjeti i osjetiti.

...s druge strane, neka pravila treba postaviti. kako prema dečku/mužu, prijateljima, uostalom svojoj djeci...tako i prema vlastitim roditeljima. moji (i njegovi) znaju od početka što se smije, što ne, da se ispravim - što kao mama imam pravo zabraniti, što dopustiti. nisam okrutna, ali s tim sitnim 'zakonima' svi skupa bolje funkcioniramo, nitko se ne svađa oko ničega.
(i zna se 'ko je šefica, haha )