Citiraj milamaja prvotno napisa Vidi poruku
Gle, baka sigurno obožava svoje unuke i pruža im upravo ono što im treba a to je neizmjerna ljubav. Sve ostalo se da dogovoriti.
ne kazem da su jaslice bolje od bake..ali vidis upravo u ovoj tvojoj zadnjoj recenici "sve ostalo se dade dogovoriti" lezi PROBLEM.

Kako da se dogovorim sa svojeglavom i samovoljnom bakom..kad vec sad ne postuje sta se kaze i radi meni iza ledja upravo ono sto je dogovoreno da se ne radi.

ne zabrinjavaju me slatkishi jer ih dijete sa 6mj nebude jelo..ali ona je u stanju seceriti sokove, kasice, cajeve-takobda dijete "bolje" jede.raditi nekakvo preprzeno brasno sa secerom (jer se to nekad davalo djeci ) i slicno..
a sta se ostalih dogovora tice..slicna stvar, jer uvijek radi po svome..

mi se jedno dogovorimo s njome a ona drugi-treci dan po svome ( jer ipak ona zna bolje od nas).., kad ji uhvatimo i pitamo zasto to radi..uvijek neki izgovori: "ona je mislila da bi ovak bilo bolje, pa ona je svojoj djeci uvijek tak radila-davala itd.., joj pa sta se mi ljutimo-sta sad ima to veze kaj je ona napravila tak.." i onda ak joj kazemo na lijep nacin da neka vise to ne radi-pnda konzra napad na nas i uvrijedjenost do krova.." dobro, onda ona vise nece uopce dolaziti, cuvati itd..jer ona kaj radi nist ne valja, da kaj mo sad dramatiziramo.ko da djetetu nest bude...( a npr kad je radila po svojoj recepturi AD dok sam bila u bolnici..mala je dobila zatvor 7 dana stenjala, grcila se, plakala..nije spavala po noci..) ili dok je bolesna dolazila vidjeti malu i zarazila je s nepuna 2 mj i zavrsili kod doktora, vadili krv, urin i ostale pretrage..jel to bilo potrebno?

pa ajde se vi sad dogovorite s takvom "razumnom" bakom..