Citiraj more prvotno napisa Vidi poruku
Meni je fascinantno da ti to dopuštaš. Zaista dopuštaš, ma bilo kome, da ti krene na silu otimati dijete iz krila, da drži tvoje dijete protiv volje i tvoje i tvog djeteta?!
di pise da dopustam? naravno da ne dopustam..pisem o njezinom ponasanju..
Kad mi krene uzimat dijete iz ruku..uljudno joj kazem da ce ostat kod mene...samo sto to odmah izazove kod nje "objesen" nos do krova..i protumaci se kao da ja nedam malu baki..(namjerno)...

a u fazi dok mala nije htjela biti kod nje..sam vec doslovce 'pukla' od njezinih komentara: kako sam bebu naviknula samo na sebe, pa ne zeli kod drugih biti...kako ju nedam da ju itko drugi drzi (dala sam je..kod drugih je htjela biti...i 100 drugih komentara) i onda da joj dokazem da je rijec o njoj-jer mala jednostavno ne zeli samo kod nje biti..(jer da sam joj to rekla-opet bi se ljutila i durila x dana) sam joj d
ala malu jednom-dva puta da se uvjeri i prihvati cinjenicu da trenutno malena ne zeli kod nje biti iz nekog svog inog razloga i da prestane forsati..
Tek nakon toga se malo primirila..s time da joj je i MM reko jos nekoliko puta kasnije da prestane forsati na sve nacine...jer si je u to doba imala ideje: da ce odvesti malu sebi na kat..ici s njom u setnju itd...