Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: bake i beba

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana...kada rodis napravi tako, pisala sam vec negdje, ja se prevarila prvi put.Istresirala se do ibera.Kada sam rodila malu, nitko nije smio 6tjedana k nama i bas nam je bilo super, kada te tako rano ne pocnu hebati u mozak kasnije si jaca za sve.Termin nam je tu negdje Ja se sada bojim druge svekrve, njima prvo unuce a ja tvrdoglava mazga i jos njihov jedinac na mojoj strani. Inace sve ovo napisano sam prosla i suosjecam s vama.Pricala sam ja svom kako mi je bilo s prvim pa sa malom....Bas uz ovu temu sam mm upoznala s mogucim boljkama i bas mi je drago da jesam.
    Neću pametovati, ali moram napisati Tvoja starija djeca su velika, ne trebaš im, čak ti oni mogu itekako pomagati. Zekanina curica će biti bebica od godinu i pol, kad joj mama rodi "konkurenciju". To se nikako ne može usporediti. Mami za dvije bebe treba više od dvije ruke, ili će "puknuti" mama i/ili bebe.

Sati brige o novorođenčetu i mamina nemogućnost da uzme starije, kojemu itekako treba naručje, je jako teško za izdržati, psihički. I fizički. Tome pridodati promjenu hormona, dojenje, umor od trudnoće i poroda...pa još briga za nahraniti sebe i starije dijete, kuću bar malo očistiti, robu bar oprati...dodajem ja tatu u jednadžbu, ali on mora ići raditi, ma koliko se trudio pomoći...i rezultat je jedna mama koja ne zna za sebe od svega toga. Zaboravila sam dodati nespavanje, što je jako protiv mame i njene želje da sve uradi sama.

Možda, možda, pomoć dobro dođe u tim prvim tjednima, kada je dvoje djece maleno, pa makar da ta pomoć skuha juhu No, neka to vjerojatno može i sama. Ja ne bih. Starijeg djeteta radi, ako ništa drugo.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 15.04.2014. at 12:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •