Ja se slažem sa Zekana.
Sve se može puno bolje organizirati kada je osoba sretna s ukupnom situacijom i kada nema osoba koje otežavaju svojim komentarima. Ja imam jednu curicu, sada skoro 11 mj. i ne mogu opisati koliko komentara o dojenju, dohrani i ostalom sam se naslušala.
U početku je A. savršeno spavala, cicala, sa 3 mj je prespavala cijelu noć. Tada je bilo zašto joj ne dajem dudu pa da može ostati s bakom?? Onda je sa 4 mj. dobila kašicu jer piše da može sa 4 mj to jesti... o instant čajevima, jadnoj bebi koja trpi žeđ, a ja jj nedam zaslađenu kamilicuili sok ili tak nešto, bolje da ne pričam. Pa svaki dan- A kaj buš ti zbilja čekala do 6 mj za dohranu?? Pa mi smo tak pa ste lijepi zrasli... onda kad je prestala spavati, Daj joj čokolino na flašu, Daj ju krsti, čim jače našopati bebu i to po mogućnosti prije spavanja to bolje. Sada smo u fazi kad A puzi i lagano se odiže uz kutije i namještaj... Ali, A kaj ne da buš ju postavljala na nogice?? Pa mora hodati na rođendan. itd... stvarno mi se ragade, nespavanje i sve ostalo čini kao mačji kašalj u usporedbi sa stalnom borbom s takvim komentarima.